αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρία βιβλία που πρέπει να διαβάσεις αν θες να γίνεις δυνατός στις διαπραγματεύσεις

Τρία βιβλία που πρέπει να διαβάσεις αν θες να γίνεις δυνατός στις διαπραγματεύσεις

Το λέγαμε και σε προηγούμενο άρθρο εδώ στο It’s Possible: Είτε ο στόχος σας είναι να κλείσετε περισσότερες επαγγελματικές συμφωνίες, είτε να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις, είτε απλά να έχετε καλύτερες συζητήσεις, το να αναβαθμίσετε τις δεξιότητες επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης μπορεί να σας βοηθήσει.

Οι διαπραγματεύσεις είναι παντού γύρω μας, και χρειάζεται πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ζωής μας να κάτσουμε σε τέτοια τραπέζια.

Το blackswanltd.com που ειδικεύεται στο πεδίο των διαπραγματεύσεων, έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Σε αυτή θα δεις 3 βιβλία για να γίνεις καλύτερος στις διαπραγματεύσεις. Πατώντας πάνω στα links μπορείς και να αγοράσεις κάποια από αυτά, μέσω του Amazon.

1# The Talent Code by Daniel Coyle

https://www.gravitasinv.com/wp-content/uploads/2017/03/The-Talent-Code-Daniel-Coyle-1.jpg

The Rise of Superman by Steven Kotler

https://lh3.googleusercontent.com/proxy/xHAXeFIL62Kbj-G8AVXakSZ04OxtkQZ2ecM2K9oM77-ltC_4Ae6QZ9MZGM_ElHpvWHGp1M4jjBAy7l9kuRJcEUfPjTh8QeBacnABzwsaxWifQE2Reoq6m_52-PxOM2yfxaomglCgByOt2XuXJU9ygVL_jOwkoWx2xg

3# Barking Up the Wrong Tree by Eric Barker

https://bookreviews.roseannasunley.com/wp-content/uploads/2019/02/Barking-Up-The-Wrong-Tree-by-Eric-Barker-roseanna-sunley-busness-book-reviews.jpg
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × four =