αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤρέχουν οι εξελίξεις: Αίτημα για εξάμηνη αναστολή λειτουργίας από την Astra Airlines

Τρέχουν οι εξελίξεις: Αίτημα για εξάμηνη αναστολή λειτουργίας από την Astra Airlines

Αίτημα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για αναστολή της άδειας λειτουργίας, για διάστημα έξι μηνών, κατέθεσε η Astra Airlines, σύμφωνα με όσα δηλώνει στην ενημερωτική ιστοσελίδα της Χίου “Πολίτης” ο ιδρυτής της Ιωάννης Ζλατάνης. Όπως αναφέρει, ο ίδιος, η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση ώστε να προχωρήσει, “με τη συναίνεση δικαστηρίου το πρόγραμμα εξυγίανσης της εταιρείας”.

“Σε αυτό το χρονικό διάστημα θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε χρηματοδότηση μέσω δανεισμού ή αναζήτησης μετόχων που θα μπορέσουν να εγγυηθούν τη συνέχιση της εταιρείας” δηλώνει ο ίδιος στην τοπική ιστοσελίδα. Πάντως, η αεροπορική έχει τεθεί εκτός των συστημάτων κράτησης εισιτηρίων της IATA, με την Astra Airlines να έχει αναστείλει το σύνολο του πτητικού της έργου εδώ και μέρες.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του κομίστρου στους επιβάτες που ζημιώθηκαν λόγω της αιφνίδιας ακύρωσης πτήσεων της αεροπορικής, ο κ. Ζλατάνης περιορίστηκε να δηλώσει ότι “επί του παρόντος ισχύει η ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο της εταιρείας”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της εταιρείας διέρρεε, μέχρι σήμερα, σε μέσα ενημέρωσης, ότι βρίσκεται, ήδη, σε συζητήσεις με υποψήφιο επενδυτή, οι οποίες θα οδηγούσαν σε επίσημες ανακοινώσεις μέχρι χθες, Πέμπτη το απόγευμα.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − five =