αρχικηVIRALΤράβηξε μόνος με σχοινί ένα Boeing 737: Ο άνδρας των ΕΚΑΜ που έγινε viral (BINTEO)

Τράβηξε μόνος με σχοινί ένα Boeing 737: Ο άνδρας των ΕΚΑΜ που έγινε viral (BINTEO)

Πραγματοποιήθηκε για τέταρτη χρονιά το Plane Pull για το Χαμόγελο του Παιδιού, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Για τέταρτη συνεχή χρονιά εκατοντάδες άτομα προσπάθησαν να κάνουν κάτι φαινομενικά ακατόρθωτο- να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα αεροπλάνο Boeing 737-400, με στόχο τη συγκέντρωση πόρων για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού». Στο φετινό Plane Pull συμμετείχαν 14 ομάδες εργαζόμενων σε ιδιωτικές εταιρείες και φορείς, με στόχο να συγκεντρώσουν πόρους για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» στον τομέα της Υγείας.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του οργανισμού, Κώστας Γιαννόπουλος, «για μία ακόμα χρονιά το αδύνατο έγινε δυνατό και ομάδες των 20 ατόμων, η κάθε μία, κατάφεραν να μετακινήσουν ένα Boeing. Με ενθουσιασμό, χαμόγελο και προπάντων με πίστη σε ένα κοινό όραμα, το χαμόγελο κάθε παιδιού, εκατοντάδες άνθρωποι συναντήθηκαν στην πίστα του αεροδρομίου και απέδειξαν με τον πιο έμπρακτο τρόπο ότι μόνο μέσω της συλλογικής προσπάθειας και της ένωσης δυνάμεων μπορούμε να καταφέρουμε το αδύνατο».

Ωστόσο το highlight της φετινής διοργάνωσης ήταν ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του με σχοινί, όπως σημειώνει η LIFO.

Για 4η χρονιά… τραβήξαμε ένα αεροπλάνο για καλό σκοπό! Στο 4ο Plane Pull για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» συμμετείχαν 14 ομάδες 20 – 30 ατόμων. Ο στόχος ένας: να τραβήξουν για 20 ολόκληρα μέτρα ένα Boeing 737- 400 της ΑIR MEDITERRANEAN! Highlight του φετινού Plane Pull ο Δημήτρης Ράλλης, μέλος της ομάδας ΕΚΑΜ της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατάφερε να τραβήξει το αεροσκάφος μόνος του! Ευχαριστούμε θερμά όλες τις ομάδες:- ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ- ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ- SELECT SERVICES – DHL HELLAS- GOLDAIR HANDLING – UBITECH- ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ – MERCEDES BENZ- AIR FRANCE / KLM – ΣΕΤΕ-"ΤO ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"- ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ- AIR MEDITERRANEAN και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο 5ο Plane Pull!

Gepostet von Athens International Airport "Eleftherios Venizelos" am Mittwoch, 18. September 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =