αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο YouTube Kids ήρθε στην Ελλάδα

Το YouTube Kids ήρθε στην Ελλάδα

Το YouTube Kids είναι διαθέσιμο πλέον και στην Ελλάδα. Το YouTube Kids δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ένα ασφαλές, πιο απλό και πιο διασκεδαστικό περιβάλλον για τα παιδιά που χρησιμοποιούν την υπηρεσία, ενώ οι γονείς έχουν στη διάθεση τους κατάλληλα εργαλεία για να παρακολουθούν (ή/και να περιορίζουν) πόσες ώρες και τι βλέπουν τα παιδιά τους, να μπλοκάρουν συγκεκριμένα videos ή/και ολόκληρα κανάλια και φυσικά να επισημαίνουν εάν κάποιο video ή κανάλι προβάλει ακατάλληλο περιεχόμενο.

Μέχρι σήμερα θα έχετε παρατηρήσει ότι το παιδί μπορεί να βλέπει κινούμενα σχέδια, αλλά καμιά φορά του εμφανίζονται εντελώς ακατάλληλα προτεινόμενα videos ή από μόνο του μπορεί να πραγματοποιεί αναζητήσεις για videos που πιθανότατα δεν θέλετε να παρακολουθεί.

Με το YouTube Kids μπορείτε να έχετε τον έλεγχο στα προαναφερθέντα, να δημιουργήσετε έως 8 διαφορετικά προφίλ, να επιλέξετε τι περιεχόμενο θα προτείνεται αυτόματα στο παιδί ανάλογα με την ηλικία του (π.χ. Προσχολική) ή ακόμη και να ετοιμάσετε εσείς προκαθορισμένες λίστες με videos που έχετε επιλέξει χειροκίνητα.

Στα διαθέσιμα videos του YouTube Kids συμπεριλαμβάνονται κινούμενα σχέδια, κατασκευές, τραγούδια και video games για παιδιά, αλλά και για όλη την οικογένεια.

YouTube Kids – [Google Play Link]

YouTube Kids – [App Store Link]

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × three =