αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο YouTube «συμμαζεύει» την homepage του. Και θα σου προτείνει λιγότερα βίντεο (Εικόνες)

Το YouTube «συμμαζεύει» την homepage του. Και θα σου προτείνει λιγότερα βίντεο (Εικόνες)

Συνεχίζονται οι αλλαγές στην εμφάνιση του YouTube, αυτή τη φορά στην έκδοση της υπηρεσίας που βλέπουμε στους υπολογιστές μας. Έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα του νέου σχεδιασμού και απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε από τα screenshots, στόχος είναι να “ξεμπουκώσει” η αρχική σελίδα. Καθαρότερη εμφάνιση, μεγαλύτερη thumbnails, video previews σε καλύτερη ανάλυση και μικρότερος αριθμός videos, οδηγούν σαφέστατα σε μια πιο καθαρή και συμμαζεμένη εικόνα.

Remote file

Επιπλέον, έχει προστεθεί η λειτουργίαAdd to Queue” απευθείας στα thumbnails των videos που σου παρουσιάζονται και μπορείς να προσθέσεις όσα videos θέλεις, αλλά θα πρέπει να αφήσεις ανοικτή τη συγκεκριμένη καρτέλα στον web browser εάν δεν θέλεις να χαθεί η λίστα που έφτιαξες.

Remote file

Μια άλλη νέα επιλογή αφορά τη “διόρθωση” του αλγορίθμου που παρουσιάζει τα προτεινόμενα videos στον λογαριασμό σου. Στο εξής θα βρίσκεις την επιλογή “Don’t recommend channel” στο μενού πατώντας τις τρες κάθετες τελείες στο κάτω μέρος του video. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να αποφύγεις videos που δεν σ’ ενδιαφέρουν. Εξάλλου, σύντομα θα προστεθεί και η λειτουργία επιλογής των αγαπημένων σου θεμάτων για να σου εμφανίζονται αντίστοιχα videos, κάτι που ισχύει στην Android έκδοση από τις αρχές του καλοκαιριού.

Remote file

Η νέα εμφάνιση της desktop έκδοσης του YouTube λανσάρεται σταδιακά σε όλο τον κόσμο, επομένως, μπορεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να τη δείτε και εσείς.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 + 20 =