αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο YouTube κάνει πράξη την αλλαγή: Σταματά να δείχνει τον ακριβή αριθμό των subscribers

Το YouTube κάνει πράξη την αλλαγή: Σταματά να δείχνει τον ακριβή αριθμό των subscribers

Σε μια σημαντική αλλαγή προχωρά το YouTube. Η γνωστή πλατφόρμα είχε ανακοινώσει από τον Μάιο ότι θα σταματήσει να δείχνει τον ακριβή αριθμό των συνδρομητών που έχουν τα κανάλια. Τώρα το κάνει πράξη. Από 2 Σεπτεμβρίου και μέχρι το τέλος του μήνα αρκετά κανάλια δεν θα βλέπουν τον ακριβή αριθμό συνδρομητών που έχουν. Αντί για αυτό, θα βλέπουν έναν στρογγυλοποιημένο αριθμό.

Η αλλαγή αυτή θα εφαρμοστεί σε κανάλια με πάνω από 1.000 συνδρομητές. Ο βασικός στόχος του YouTube: «Ελπίζουμε αυτό να βοηθήσει όλους τους δημιουργούς να επικεντρωθούν στο να πουν την ιστορία τους και να βιώσουν μικρότερη πίεση σχετικά με τους αριθμούς». Αυτό λέει η πλατφόρμα.

Πάντως οι δημιουργοί περιεχομένου δεν δείχνουν να… ενθουσιάστηκαν με την αλλαγή. Το αντίθετο. Ενώ τονίζουν ότι αν κάποιος είναι αποφασισμένος να παρακολουθεί τα νούμερα μπορεί να το κάνει από το YouTube Studio και από τα YouTube Analytics. Είναι πάντως λογικό, αρκετοί YouTubers να θέλουν να φαίνεται άμεσα η (ακόμα και μικρή) αύξηση των συνδρομητών τους. Και όχι να περιμένουν… να γίνει η στρογγυλοποίηση.

Δείτε πάντως μερικά παραδείγματα, για να καταλάβετε πως θα φαίνονται πλέον οι αριθμοί συνδρομητών:

https://www.androidpolice.com/wp-content/uploads/2019/08/message-13119244-17013078038636035693-668x291.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =