αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο WordCamp Athens επιστρέφει

Το WordCamp Athens επιστρέφει

Mετά από μια στάση στην Θεσσαλονίκη, το WordCamp έρχεται ξανά στην Αθήνα. Το WordCamp Athens, ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά συνέδρια της χώρας θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 18 & 19 Μάϊου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Είναι συνέδριο που αφορά στο WordPress, το δημοφιλέστερο CMS στον πλανήτη και σε όλες τις τεχνολογίες και τους κλάδους που σχετίζονται με αυτό. Στο WordCamp Athens θα ακούσετε ενδιαφέρουσες ομιλίες από ειδικούς επάνω σε θέματα e-commerce, blogging, content καθώς αλλά και σε πιο τεχνικά ζητήματα που αφορούν το WordPress.

Το WordCamp Athens διοργανώνεται από την ελληνική κοινότητα του WordPress, μιας ανοιχτής κοινότητας που σκοπό έχει την προώθηση του WordPress στην Ελλάδα. Στο συνέδριο δεν υπάρχουν προκαθορισμένοι χορηγοί και ομιλητές, αλλά ανοικτές προσκλήσεις για όσους ενδιαφέρονται.

Για όσες εταιρείες ενδιαφέρονται να προβληθούν και να δώσουν το παρόν στο WordCamp Athens, οι αιτήσεις είναι ανοικτές. Το ίδιο ισχύει και για όσους πιστεύουν πως μπορούν να μεταδώσουν στους συνέδρους χρήσιμες πληροφορίες για κάποια από τις λειτουργικότητες του WordPress. Οι αιτήσεις για ομιλίες ειναι διαθεσιμες εδώ.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: Αναζητούμε, ακόμη, φωτογράφους και εικονογράφους που θα μας βοηθήσουν να απαθανατίσουμε κάθε στιγμή του συνεδρίου, κάθε συναίσθημα και να φτιάξουμε αναμνήσεις. Οι αιτήσεις για φωτογράφους είναι διαθέσιμες εδώ.

Φυσικά, η καρδιά του WordPress ειναι οι συμμετέχοντες στο συνέδριο. Το 2016 και το 2017, το WordCamp Athens συγκέντρωσε συνολικά 1200 συνέδρους από όλο τον κόσμο, που γνώρισαν νέους ανθρώπους και έμαθαν νέα πράγματα για το WordPress. Το εισιτήριο για το WordCamp Athens 2019 κοστίζει 25 ευρω και περιλαμβάνει παρακολούθηση όλων των ομιλιών του συνεδρίου, ελαφρύ γεύμα και άφθονο καφέ. Μπορείτε να  προμηθευτείτε το εισιτήριό σας, εδώ.

Το WordCamp Athens 2019, σας περιμένει!

(Δελτίο Τύπου)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 3 =