αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο WhatsApp θα σου επιτρέπει να εντοπίζεις που βρίσκονται οι φίλοι σου σε live χρόνο

Το WhatsApp θα σου επιτρέπει να εντοπίζεις που βρίσκονται οι φίλοι σου σε live χρόνο

Το WhatsApp από ότι φαίνεται ετοιμάζει αρκετές νέες αλλαγές στην messaging εφαρμογή. Εκτός από την λειτουργία Recall που σου επιτρέπει να επιστραφεί το μήνυμα πίσω σε σένα, εφόσον δεν έχει διαβαστεί, και το Edit με το οποίο μπορείς να διορθώσεις έναν μήνυμα που έχεις στείλει, τώρα θέλει να φέρει και την λειτουργία Live Location Tracking.

Ενώ τα πρώτα δύο features έχουν αποκαλυφθεί στο Android beta, σήμερα μια νέα πληροφορία κάνει λόγο ότι το Live Location Tracking βρίσκεται στις εκδόσεις Android και iOS beta (version 2.16.399 και version 2.17.3.28 αντίστοιχα) της messaging εφαρμογής. Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί από το όνομα, το Live Location Tracking θα επιτρέπει να εντοπίζεις τους φίλους σου real-time.

Όπως σημειώνει το Techblog.gr, ο εντοπισμός θα παραμένει ανοιχτός για 1, 2, 3 λεπτά ή επ’αόριστον. Αυτή η λειτουργία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εφόσον πρόκειται να συναντηθείς με τους φίλους σου σε ένα συγκεκριμένο σημείο, και θέλεις να γνωρίζεις πόσο μακριά βρίσκεται ο καθένας. Φυσικά μπορείς να ενεργοποιήσεις την λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς, εφόσον το επιθυμείς.

Το Live Location Tracking θα είναι απενεργοποιημένο αρχικά, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει να το ενεργοποιήσει εφόσον θελήσει να το χρησιμοποιήσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =