αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο website που βοηθά τους Millennials να παραιτηθούν από τη δουλειά τους και να βρουν μια νέα οπουδήποτε στον κόσμο

Το website που βοηθά τους Millennials να παραιτηθούν από τη δουλειά τους και να βρουν μια νέα οπουδήποτε στον κόσμο

Νιώθεις ότι έχεις «βαλτώσει» στην καθημερινή δουλειά σου; Τι θα έλεγες αν δήλωνες παραίτηση και έβρισκες μια άλλη δουλειά σε ένα οποιοδήποτε μέρος του κόσμου; Να έβρισκες μια θέση, δηλαδή, που θα σου άρεσε. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται ως ωραίο σενάριο, αλλά και δύσκολο ταυτόχρονα. Τώρα μπορεί να γίνει λίγο πιο εύκολο. Αυτό κάνει το recruitment site Jobbatical.

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα site στο οποίο αναρτώνται τεχνολογικές, δημιουργικές και startup-ικές θέσεις εργασίας από όλο τον κόσμο. Έτσι ωφελούνται όλες οι πλευρές. Από την μία οι υποψήφιοι μπορούν άμεσα να εξετάσουν μια σειρά από καλές θέσεις εργασίας σε όλο τον πλανήτη. Ενώ από την άλλη μεριά οι εταιρίες μπορούν να βρουν καλά ταλέντα, από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα, υπάρχει και η δυνατότητα να δουλεύεις εξ αποστάσεως, από το laptop σου.

«Αναπτύσσουμε ένα παγκόσμιο marketplace για επαγγελματικές περιπέτειες», λέει η ιδρύτρια και CEO της πλατφόρμας, Karoli Hindriks.

Όπως εξηγεί στο CNBC, τα δεδομένα στην σύγχρονη αγορά εργασίας είναι διαφορετικά σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια. Πλέον, οι νέοι έχουν στόχο να αρπάξουν την κάθε ευκαιρία, ανεξάρτητα από τον τόπο διαμονής. Την ίδια στιγμή, οι εταιρίες πάντα εκτιμούν την διεθνή εμπειρία ενός εργαζομένου. Άρα η πλατφόρμα βοηθά στο να γίνει η σύνδεση των δύο πλευρών. Ακόμα και αυτή τη στιγμή αν μπεις στο Jobbatical θα δεις αρκετές ενεργές αγγελίες. Κάποιες ίσως ταιριάζουν στα skills σου

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 18 =