αρχικηVIRALΤο viral βίντεο με την αρκούδα που χαϊδεύει τον σκύλο, τελικά… δεν είχε καλό τέλος

Το viral βίντεο με την αρκούδα που χαϊδεύει τον σκύλο, τελικά… δεν είχε καλό τέλος

Οι πολικές αρκούδες μπορεί να είναι σαρκοφάγα αρπακτικά με εξαιρετικά επιθετικές τάσεις όταν πεινούν, όπως η συγκεκριμένη το μόνο που θέλει είναι να χαϊδέψει το μαλακό τρίχωμα ενός σκύλου.

Η τρυφερή σκηνή βιντεοσκοπήθηκε στο Churchill, στη Manitoba του Καναδά. Στο περίπου τριανταπέντε δευτερολέπτων υλικό η τεράστια αρκούδα αντί να επιτεθεί στέκεται και χαϊδεύει το κεφάλι του σκύλου, όπως θα έκανε κάθε άνθρωπος.

Αυτή η χαρούμενη ιστορία μας κρατούσε χαρούμενους τις νύχτες, μέχρι που η πραγματικότητα να δείξει και πάλι το σκληρό της πρόσωπο.

Νέες πληροφορίες επιβεβαιώνουν με κάθε σιγουριά πως η αρκούδα μετά το τρυφερό ενσταντανέ με τον σκύλο… τον έφαγε. Δυστυχώς, όπως ενημερώνει το CBC News, η αρκούδα αφού σκότωσε το σκυλάκι, τέθηκε «υπό κράτηση» από την πόλη της Manitoba.

Ο Ian Stirling, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Αλμπέρτα τόνισε πως ο ιδιοκτήτης του σκύλου είναι αυτός που φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη καθώς δεν έπρεπε να αφήσει τον σκύλο του σε περιοχή όπου υπάρχουν πολικές αρκούδες. Όσο για τον θύτη, ο καθηγητής τόνισε πως κατά πάρα πιθανότητα ήταν «λεπτός και πεινασμένος».

Πηγή: CNN Greece

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + nine =