αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Uber Boat ξεκινά λειτουργία στη Μύκονο: Θα κάνεις κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο με ένα κλικ

Το Uber Boat ξεκινά λειτουργία στη Μύκονο: Θα κάνεις κράτηση για εκδρομές με ταχύπλοο με ένα κλικ

Μια νέα υπηρεσία για τη Μύκονο ανακοίνωσε από τη Νέα Υόρκη η εταιρεία Uber, μέσω της οποίας θα μπορεί κάποιος να ενοικιάζει σκάφος. Η Uber Boat, που λανσάρεται μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Ιουνίου έως τον Οκτώβριο. Θα αποτελεί κατά παραγγελία υπηρεσία, την οποία θα λειτουργεί τοπικός αδειοδοτημένος φορέας και θα είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής Uber.

Οι χρήστες της εφαρμογής θα μπορούν να κάνουν κράτηση για εκδρομές με ένα ταχύπλοο με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να μετακινηθούν σε διάφορα σημεία της Μυκόνου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η νέα αυτή υπηρεσία αποτελεί ένα ακόμη βήμα στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας, που θέτει την Ελλάδα στο επίκεντρο της αγοράς της Ευρώπης και ενισχύει τη στήριξή της στον ελληνικό τουρισμό, εξασφαλίζοντας προσιτές και ασφαλείς επιλογές μετακίνησης τόσο για τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες του νησιού.

Uber Boat product selector

Η κα. Σαρίτα Βαρούχ, γενική διευθύντρια της Uber Ελλάδος σε δήλωση της τόνισε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε για πρώτη φορά φέτος μια πρωτοποριακή υπηρεσία στην εφαρμογή μας, κατά τη διάρκεια μιας χρονιάς που ο τουρισμός αναμένεται να φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ. Το Boat θα προσφέρει στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες έναν νέο τρόπο εξερεύνησης και μετακίνησης στις καλύτερες παραλίες και σημεία της Μυκόνου μέσω μιας μοναδικής και αξιόπιστης εναλλακτικής λύσης μετακίνησης. Επιλέξαμε την Ελλάδα ως την πρώτη χώρα στην Ευρώπη, επειδή είμαστε έντονα αφοσιωμένοι στη χώρα και θέλουμε να βοηθήσουμε τους τοπικούς παρόχους να αξιοποιήσουν τις ισχυρές ευκαιρίες, που προέρχονται από τον εγχώριο και εισαγόμενο τουρισμό».

Η υπηρεσία αναμένεται να γίνει διαθέσιμη και σε άλλες τοποθεσίες στο μέλλον.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six − two =