αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter ξεκινά να χρεώνει με 1 δολάριο τους νέους χρήστες- Η αρχή έγινε σε δύο χώρες

Το Twitter ξεκινά να χρεώνει με 1 δολάριο τους νέους χρήστες- Η αρχή έγινε σε δύο χώρες

Σε μία νέα φάση μπαίνει το X (πρώην Twitter). Η πλατφόρμα ξεκίνησε να χρεώνει με 1 δολάριο τους νέους χρήστες στη Νέα Ζηλανδία και στις Φιλιππίνες.

Οι νέοι χρήστες καλούνται να πληρώσουν ετήσια συνδρομή με την εγγραφή τους, της τάξης του 1 δολαρίου. Το νέο μοντέλο είναι σε δοκιμαστική φάση και για αυτό γίνεται η αρχή σε δύο χώρες.

«Από τις 17 Οκτωβρίου 2023 ξεκινάμε να δοκιμάζουμε το “Not a Bot”, μία νέα συνδρομή για τους νέους χρήστες στις δύο χώρες. Το νέο πρόγραμμα αναπτύχθηκε για να ενισχύσει τις ήδη σημαντικές προσπάθειές μας για να μειωθεί το spam, η χειραγώγηση της πλατφόρμας μας και η δραστηριότητα των bots. Η κίνηση αυτή θα αξιολογήσει ένα πιθανώς ισχυρό μέτρο το οποίο θα μας βοηθήσει να καταπολεμήσουμε τα bots και τους spammers στην X, ενώ ταυτόχρονα ισορροπούμε την πρόσβαση στην πλατφόρμα με ένα μικρό ποσό» λέει η πλατφόρμα.

Οι χρήστες που θα πληρώσουν τη συνδρομή θα πρέπει να επιβεβαιώσουν το τηλέφωνό τους και θα μπορούν να χρησιμοποιούν χαρακτηριστικά όπως η δημιουργία tweet, retweets, bookmarks και likes. Οι υπόλοιποι θα έχουν πρόσβαση στην X μόνο σε “read only” mode.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + 3 =