αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter λάνσαρε την «ελαφρύτερη» και ταχύτερη έκδοση του

Το Twitter λάνσαρε την «ελαφρύτερη» και ταχύτερη έκδοση του

Μία νέα, ταχύτερη και πιο ελαφριά έκδοση του site του εγκαινίασε το Twitter για το mobile web. Το Twitter Lite φυσικά δίνει έμφαση σε ανερχόμενες αγορές και χρήστες που βρίσκονται σε περιβάλλοντα με συνδεσιμότητα που δεν είναι πάντα αξιόπιστη.

Καταλαμβάνει λιγότερο από ένα megabyte και έρχεται με περαιτέρω λειτουργία εξοικονόμησης δεδομένων που “θολώνει” εικόνες και video μέχρι να πατήσετε πάνω σ’ αυτές. Το twitter σημειώνει ότι η έκδοση Lite θα μπορεί να φορτώσει σε κάτω από 5 δευτερόλεπτα σε 3G συσκευές (φορτώνει 30% πιο γρήγορα) και να εξοικονομήσει έως 70% των δεδομένων.

Σημειώνεται ότι είναι μία Progressive Web App (PWA) που αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Google. Έχει επιπλέον χαρακτηριστικά για το Android, όπως push notifications και, αν το προσθέσετε στο τηλέφωνό σας ως συντόμευση στην αρχική οθόνη, εμφανίζεται στο app drawer ως native app. Μπορείτε να το προσθέσετε και στο home screen του iOS, ωστόσο θα χάσετε τις ειδοποιήσεις.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε στο mobile.twitter.com (μπορείτε μάλιστα να το αξιοποιήσετε ακόμη και αν βρίσκεστε σε desktop, οπότε και θα έχετε πρόσβαση σε ένα λιτό περιβάλλον της εφαρμογής), καθώς είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο.

Πηγή: Digitallife.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =