αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter ετοιμάζει νέα λειτουργία: Θα σου επιτρέπει να αποκλείεις τους haters από το να σου απαντούν στα tweets

Το Twitter ετοιμάζει νέα λειτουργία: Θα σου επιτρέπει να αποκλείεις τους haters από το να σου απαντούν στα tweets

Μια νέα λειτουργία ετοιμάζει το Twitter. Κάποιοι σίγουρα θα την λατρέψουν, ενώ σε κάποιους άλλους μάλλον δεν θα αρέσει. Πρόκειται για την πειραματική λειτουργία “ρύθμιση συνομιλίας”. Μέσα από αυτή θα μπορείς να αποκλείεις κάποιους χρήστες από το να σου απαντούν στα tweets.

Πριν κάνετε tweet, θα μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ τριών επιλογών: Όλοι, μόνο άτομα που ακολουθείτε, ή μόνο άτομα που αναφέρετε στην ανάρτηση.

“Τα Tweets με τις δύο τελευταίες ρυθμίσεις θα φέρουν ετικέτα και το εικονίδιο απάντησης θα είναι γκρίζο, ώστε να είναι σαφές για τους χρήστες ότι δεν θα μπορούν να απαντήσουν”, έγραψε η Suzanne Xie, product manager του Twitter.

Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι τα tweets δεν θα είναι κρυμμένα από δημόσια προβολή. “Τα άτομα που δεν μπορούν να απαντήσουν θα εξακολουθούν να έχουν τη δυνατότητα προβολής, Retweet, Retweet με σχόλιο και να κάνουν like σε αυτά τα Tweets”, πρόσθεσε.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 11 =