αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Twitter είναι εδώ: Κατέγραψε αύξηση εσόδων και ενεργών χρηστών

Το Twitter είναι εδώ: Κατέγραψε αύξηση εσόδων και ενεργών χρηστών

Μπορεί το Twitter να βρίσκεται στην πιο δύσκολη φάση της ιστορίας του, ωστόσο φαίνεται ότι κανείς δεν πρέπει να «ξεγράφει»  τον συγκεκριμένο τεχνολογικό γίγαντα. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, το Twitter κατέγραψε αύξηση των εσόδων του το γ’ τρίμηνο του 2016, φτάνοντας τα 616 εκατ. δολάρια.

Μάλιστα, τα έσοδα της εταιρίας ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών, που έκαναν λόγω για πιθανά έσοδα 606 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες ήταν 317 εκατομμύρια κατά μέσο όρο, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα. Αυξημένοι κατά 4 εκατομμύρια, σε σχέση με τους μήνες του β’ τριμήνου. Άνοδο κατά 7% παρουσίασαν και οι ημερήσιοι χρήστες.

Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο CEO του κοινωνικού δικτύου, Jack Dorsey (φωτο), ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων ότι η στρατηγική που ακολουθούν τους οδηγεί στην ανάπτυξη.

Τα έσοδα από τις διαφημίσεις διαμορφώθηκαν στα 545 εκατ. δολάρια, αυξημένα κατά 10 εκατ. δολάρια σε σχέση με το β’ τρίμηνο και διευρυμένα κατά 6% συγκριτικά με ένα χρόνο πριν.

Φυσικά, το Twitter εξακολουθεί να βρίσκεται σε μια ανασύνταξης. Σύμφωνα με το πλάνο, η εταιρία θα μειώσει κατά 9% το ανθρώπινο δυναμικό της, σε παγκόσμιο επίπεδο. Όλα αυτά την ώρα που οι διαδικασίες εξαγοράς του δείχνουν να έχουν «παγώσει» πλήρως.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × four =