αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Twitter δεν βρίσκει αγοραστή αλλά… έχει CEO: «Θα τρέχω το Twitter και το Square» τονίζει ο Jack Dorsey

Το Twitter δεν βρίσκει αγοραστή αλλά… έχει CEO: «Θα τρέχω το Twitter και το Square» τονίζει ο Jack Dorsey

Σταθερός στη θέση του, για… πολύ καιρό ακόμα θα είναι ο CEO και ιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey. Παρά το γεγονός, ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο έχει «στριμωχτεί». Ο Jack Dorsey ήταν ο βασικός καλεσμένος στο event Recode’s Code Commerce, στο Σαν Φρανσίσκο.

Εκεί ρωτήθηκε για το ποια είναι τα πλάνα του και ο ίδιος απάντησε ανοιχτά. Είπε ότι θα τρέχει ταυτόχρονα τόσο το Twitter, όσο και το Square (είναι επίσης CEO), και μάλιστα σημείωσε ότι του αρέσουν οι δύο συγκεκριμένες θέσεις εργασίας. «Δεν έχω συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα» συμπλήρωσε.

«Θέλουμε να κρινόμαστε από τα αποτελέσματα μας. Θα γίνει ότι είναι καλύτερο, για κάθε μια από τις εταιρίες» τόνισε, μεταξύ άλλον ο ίδιος. Η πορεία του Square είναι καλή. Από την άλλη πλευρά, το Twitter μάλλον έχει «βαλτώσει». Αφού τους τελευταίους μήνες ψάχνει για αγοραστή και μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει κάποια επίσημη πρόταση. Παρά το ότι στην αρχή φάνηκε να ενδιαφέρονται μεγάλα brand names, όπως η Google και η Disney.

Τελικά, πρόσφατα το Twitter αναγκάστηκε να «κόψει» το 9% του εργατικού δυναμικού που διαθέτει. Μένει να δούμε αν ο «απρόβλεπτος» Jack Dorsey βρει τη λύση, έτσι ώστε το Twitter να καταγράψει ανοδική πορεία ξανά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Facebook πρέπει να εξαγοράσει το Twitter και να φτιάξει το «τέλειο project»: Μια διαφορετική ανάλυση

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + thirteen =