αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Twitter ανοίγει πάλι τις αιτήσεις για όποιον θέλει να πάρει το blue tick στο προφίλ του

Το Twitter ανοίγει πάλι τις αιτήσεις για όποιον θέλει να πάρει το blue tick στο προφίλ του

Αν θες να βάλεις το γνωστό blue tick στο προφίλ σου στο Twitter, σύντομα θα μπορείς να το κάνεις. ‘Η έστω να κάνεις την αίτηση σου στην πλατφόρμα για να δεις αν θα εγκριθεί. Το Twitter ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει πάλι την σχετική φόρμα για όποιον θέλει να πάρει το λεγόμενο verification, το οποίο επιτρέπει στα δημόσια πρόσωπα και σε άλλους λογαριασμούς υψηλού δημόσιου ενδιαφέροντος να ξεχωρίζουν με ένα checkmark που δείχνει ότι είναι αυτοί που λένε ότι είναι. Αυτό αφορά π.χ. κάποιον κυβερνητικό αξιωματούχο, δημοσιογράφο ή celebrity ή κάποιο brand.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες το Twitter θα αρχίσει να εμφανίζει το νέο verification application, απευθείας στο Account Setting tab, σε όλους τους χρήστες παγκοσμίως. Εκεί θα μπορείτε να υποβάλετε την αίτησή σας. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μία έως τέσσερις εβδομάδες, ανάλογα με τον αριθμό των ανοιχτών αιτήσεων που είναι στην αναμονή εκείνη τη χρονικη στιγμή.

Αν η αίτηση σου εγκριθεί, θα δεις αυτόματα το blue tick να εμφανίζεται στο προφίλ σου. Αν η αίτηση σου απορριφθεί, τότε μπορείς να υποβάλεις ξανά αίτηση 30 ημέρες μετά τη λήψη της απόφασης του Twitter. Δεν υπάρχει όριο για το πόσες φορές μπορείς να υποβάλεις ξανά αίτηση.

Αυτοί που θα πάρουν το σήμα, θα πρέπει να ανήκουν σε μια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Government
  • Companies, brands and organizations
  • News organizations and journalists
  • Entertainment
  • Sports and gaming
  • Activists, organizer and other influential individuals

Όπως εξηγεί το Twitter, στην συνέχεια θα υπάρξει επέκταση και σε άλλες κατηγορίες χρηστών.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =