αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο tweet του Mike Bloomberg που αποθεώνει την Ελλάδα

Το tweet του Mike Bloomberg που αποθεώνει την Ελλάδα

Εδώ και λίγα 24ωρα έχει γίνει και επίσημα η επανεκκίνηση του Ελληνικού τουρισμού, με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κάνει την σχετική ομιλία με φόντο το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης. Μια εικόνα που έφτασε σε όλο τον κόσμο.

Ο Mike Bloomberg έκανε σήμερα ένα tweet, στο οποίο μιλά για τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και όλη την προσπάθεια που έχει γίνει ως εδώ. «Η Ελλάδα έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε ότι αφορά την πανδημία του Covid-19» σημειώνει ο Mike Bloomberg, κάνοντας μάλιστα την σχετική αναφορά στον Έλληνα Πρωθυπουργό.

Επίσης προαναγγέλλει ότι ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο δίκτυο Bloomberg την Τετάρτη θα είναι η απάντηση της Ελλάδας στην κρίση, και η στρατηγική για την οικονομική ανάπτυξη. Την ίδια ημέρα, θα υπάρχει και σχετική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Mike Bloomberg είναι Αμερικανός πολιτικός, επιχειρηματίας και συγγραφέας. Η περιουσία του εκτιμάται ότι ανέρχεται στα 58 δισ. δολάρια και έτσι θεωρείται ο 9ος πλουσιότερος άνθρωπος στις ΗΠΑ και ο 14ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Είναι ο ιδρυτής, ο διευθύνων σύμβουλος και ο ιδιοκτήτης της Bloomberg L.P.

Στον λογαριασμό του στο Twitter, έχει πάνω από 2,7 εκατ. followers.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 5 =