αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Tinder σου δίνει δωρεάν την λειτουργία Passport. Και μπορείς να γνωρίσεις άτομα από όλο τον κόσμο

Το Tinder σου δίνει δωρεάν την λειτουργία Passport. Και μπορείς να γνωρίσεις άτομα από όλο τον κόσμο

Το Tinder θα δώσει δωρεάν σε όλους τους χρήστες του το Passport feature, λόγω του κορονοϊού από την επόμενη εβδομάδα έως τις 30 Απριλίου. Μέσα από αυτό το χαρακτηριστικό, οι χρήστες μπορούν να κάνουν swipe σε όλον τον κόσμο. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό το χαρακτηριστικό ξεκλειδώνεται μέσα από τις επί πληρωμή συνδρομές όπως είναι το Tinder Gold και Tinder Plus.

Με το χαρακτηριστικό Passport, οι χρήστες θα μπορέσουν να αναζητήσουν το άλλο τους μισό ανά πόλη αλλά μπορούν και να ψάξουν οπουδήποτε στον πλανήτη. Η εταιρεία ελπίζει οι χρήστες να χρησιμοποιήσουν το Passport για να μεταφερθούν εικονικά οπουδήποτε στον πλανήτη.

Επιπλέον, το Match Group που αποτελείται από υπαλλήλους της εταιρείας, λανσάρει ένα νέο live-streaming χαρακτηριστικό υπό την υπηρεσία Plenty of Fish, η οποία ονομάζεται Live. Μέσα από αυτήν την υπηρεσία οι χρήστες θα μπορούν να δούνε ζωντανά ο ένας τον άλλον, χαρακτηριστικό που υπάρχει ήδη και σε άλλες πλατφόρμες. Οι άνθρωποι μπορούν να αναζητήσουν live-streams και να αφήσουν κάποιο σχόλιο, το οποίο μετέπειτα μπορεί να οδηγήσει και σε κάποια ιδιωτική συνομιλία.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − five =