αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Tinder λανσάρει νέο συνδρομητικό μοντέλο με 500 δολάρια τον μήνα. Για στοχευμένη αναζήτηση και… λίγους χρήστες

Το Tinder λανσάρει νέο συνδρομητικό μοντέλο με 500 δολάρια τον μήνα. Για στοχευμένη αναζήτηση και… λίγους χρήστες

Θα πληρώνατε 500 δολάρια τον μήνα για να βρείτε τον έρωτα; Το Tinder κυκλοφόρησε ένα νέα επίπεδο συνδρομής, το “Tinder Select”, το οποίο θα κοστίσει στους χρήστες $500 το μήνα ή $6.000 το χρόνο και προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά όπως “VIP” αναζήτηση, χωρίς όμως η εταιρία να προσφέρει περισσότερες πληροφορίες.

Σύμφωνα με το Bloomberg, επειδή το ποσό της συνδρομής είναι εξωφρενικό για τον απλό χρήστη, το Tinder αποφάσισε να το προσφέρει αρχικά μόνο στο 1% των χρηστών, σε αυτούς που η εταιρία θεωρεί “εξαιρετικά δραστήριους”.

Το Tinder είπε στο Bloomberg πως σκοπεύει σταδιακά να προσφέρει το Tinder Select σε περισσότερους χρήστες, χωρίς να αποκαλύπτει όμως κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Όπως εξηγεί ο Mark Van Ryswyk, CPO του Tinder: «Ξέρουμε πως υπάρχουν μερικοί πολύ δραστήριοι χρήστες οι οποίοι δίνουν προτεραιότητα στην ευκολία του να βρίσκουν συνδέσεις. Έτσι, προχωρήσαμε σε εξαντλητικές δοκιμές και ανατροφοδότηση με αυτό το κοινό τους τελευταίους μήνες και αναπτύξαμε μία εντελώς καινούρια προσφορά».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 6 =