αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο TikTok ξεκινά να δίνει μισθό στους δημιουργούς και influencers

Το TikTok ξεκινά να δίνει μισθό στους δημιουργούς και influencers

Μετά την τεράστια ανάπτυξη του TikTok, ήρθε η αμερικανική επιφυλακτικότητα όντας κινεζική εταιρία και το κλίμα εμπιστοσύνης τουλάχιστον στις ΗΠΑ, δεν είναι καλό. Έτσι, η εταιρία προσπαθεί να κρατήσει τα mainstream ταλέντα του και τους influencers στην πλατφόρμα, συγκεντρώνοντας κεφάλαια ύψους $200 εκατομμυρίων.

Τα κεφάλαια αυτά  θα έχουν στόχο να υποστηρίξουν δημιουργούς περιεχομένου οι οποίοι θέλουν να έχουν ένα μισθό μέσα από την εφαρμογή και πρακτικά είναι η πρώτη μεγάλη προσπάθεια του TikTok να πληρώσει δημιουργούς για το περιεχόμενό τους.

Οι δημιουργοί θα μπορούν να έχουν τακτικές πληρωμές μέσα στη χρονιά απευθείας από το TikTok και τα κεφάλαια θα μεγαλώσουν με την πάροδο του χρόνου. Αν και η εταιρία δεν είπε αν υπάρχει όριο στον αριθμό των δημιουργών που θα λάβουν τη χρηματοδότηση ή το ποσό που θα κερδίζουν, υπάρχουν μερικές προϋποθέσεις.

Οι δημιουργοί πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, να αναρτούν συχνά original videos και να δημιουργούν περιεχόμενο το οποίο είναι συμβατό με τις οδηγίες κοινότητας του TikTok. Πρέπει επίσης να έχουν πάνω από ένα συγκεκριμένο αριθμό ακολούθων, αλλά ο αριθμός αυτός δεν έγινε ακόμα γνωστός. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να κάνουν αίτηση για χρηματοδότηση από τον Αύγουστο στις ΗΠΑ και σύντομα στον υπόλοιπο κόσμο.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 4 =