αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο TikTok αυξάνει την διάρκεια των βίντεο του. Από το 1 λεπτό στα 3 λεπτά

Το TikTok αυξάνει την διάρκεια των βίντεο του. Από το 1 λεπτό στα 3 λεπτά

Μεγαλύτερα βίντεο θα μπορούν να δημιουργούν οι χρήστες του TikTok. Σύντομα η γνωστή πλατφόρμα θα αυξήσει την μέγιστη διάρκεια από το 1 λεπτό στα 3 λεπτά.

Η πλατφόρμα δοκιμάζει την εκτεταμένη μορφή από τα τέλη του περασμένου έτους και τις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει να κυκλοφορεί τη μεγαλύτερη διάρκεια των κλιπ παγκοσμίως.

Ο διευθυντής προϊόντων Drew Kirchhoff ανέφερε ότι η αλλαγή θα ανοίξει το δρόμο για πλουσιότερη αφήγηση και ψυχαγωγία στην εφαρμογή:

«Οι δημιουργοί είναι ήδη έμπειροι στην αφήγηση πολλών ιστοριών, διαχωρισμένα σε parts στο TikTok (όλοι γνωρίζουμε τη φράση, “like and follow for part 3”), αλλά συχνά ακούμε από δημιουργούς ότι θα λατρέψουν λίγο περισσότερο χρόνο για να φέρουν τις επιδείξεις μαγειρικής τους, τα περίτεχνα μαθήματα ομορφιάς, τα εκπαιδευτικά μαθήματα και τις κωμικές τους δραστηριότητες με τα δημιουργικά εργαλεία στο TikTok. Με τα μεγαλύτερα βίντεο, οι δημιουργοί θα έχουν την ελευθερία να δημιουργήσουν νέους ή διευρυμένους τύπους περιεχομένου στο TikTok, με την ευελιξία λίγο περισσότερου χώρου».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 7 =