αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο TEDxPanteionUniversity ετοιμάζει ένα pre event που θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι το άγχος σου

Το TEDxPanteionUniversity ετοιμάζει ένα pre event που θα σε βοηθήσει να διαχειρίζεσαι το άγχος σου

Αντιλαμβανόμενο τον απόηχο της εποχής μας, το TEDxPanteionUniversity θέλησε να στρέψει το ενδιαφέρον του προς τον ίδιο τον άνθρωπο και τον πολύπλευρο ψυχισμό του.

Το TEDxPanteionUniversity υποδέχεται για φέτος το κοινό του με ένα διαδραστικό pre event αποκαλύπτοντας μέρος των θεματικών που θα το απασχολήσουν για την υπόλοιπη χρονιά και προσκαλώντας μας σε ένα ταξίδι προς το βαθύτερο εγώ μας.

Σε μια προσπάθεια διαμόρφωσης ενός περισσότερο πρακτικού χαρακτήρα, στις 3 Μαρτίου διοργανώνεται ένα pre event που θα αποτελείται αποκλειστικά από workshops, με στόχο να εμπνεύσουν την προσωπική έκφραση και τη συμμετοχικότητα του κοινού.

Το στρες δημιουργεί εμπόδια στην καθημερινότητα μας και συχνά η εσωτερίκευση του διαταράσσει την προσωπική μας ισορροπία. Κάνοντας ένα βήμα προς την αυτογνωσία και την αυτοβελτίωση θα μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε δημιουργικά το άγχος μας, να ανταποκρινόμαστε σε καταστάσεις που το προκαλούν, όπως το public speaking, αλλά και θα έρθουμε σε επαφή με θέματα που αφορούν πλευρές της ψυχολογίας που συνήθως αποφεύγουμε να συζητάμε.

Η ομάδα του TEDxPanteionUniversity θα περιμένει στο industrial περιβάλλον του TZAFERI 16, δίπλα στο Μουσείο Μπενάκη, με ελεύθερη είσοδο κατόπιν κράτησης εισιτηρίου, για όποιον θέλει πραγματικά να ξεκλειδώσει τον εαυτό του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × two =