αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Taxibeat μόλις ανακοίνωσε ότι μετονομάζεται σε Beat

Το Taxibeat μόλις ανακοίνωσε ότι μετονομάζεται σε Beat

Είναι πλέον επίσημο. Το Taxibeat, στο εξής θα ονομάζεται Beat. Όπως σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο It’s Possible από τις 3 Ιουλίου, η εταιρία αναμενόταν να αλλάξει όνομα. Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες είχε ήδη αρχίσει τις σχετικές αναρτήσεις στην επίσημη FB Page, στις οποίες βλέπαμε ουσιαστικά το νέο λογότυπο και το όνομα, ενώ γίνονταν… ένα παιχνίδι με το κοινό. Με σκοπό οι χρήστες να μαντέψουν τι είναι ακριβώς αυτό που έρχεται.

«Aπό σήμερα γινόμαστε Beat. Νέο όνομα, ίδια φανταστική εμπειρία! Συνέχισε να καλείς ταξί εύκολα και γρήγορα, απλά πατώντας το νέο εικονίδιο της εφαρμογής που θα βρεις στην οθόνη του κινητού σου» σημειώνεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Ενώ παραθέτει και την παρακάτω φωτογραφία. Στην οποία μπορείτε να δείτε το νέο σήμα, πάνω αριστερά.

phone_BEATicon_blog_body (1)

Οι αλλαγές αυτές, είναι φυσικά μέρος της εξαγοράς από την MyTaxi. Στο τέλος της διαδικασίας, η ελληνική εφαρμογή θα ενσωματωθεί πλήρως στην MyTaxi. Έτσι, για παράδειγμα, ένας τουρίστας που θα έρχεται στην Ελλάδα από την Γερμανία, θα μπορεί να αναζητά ταξί με την ίδια ενιαία εφαρμογή, που θα έχει ήδη εγκατεστημένη στο κινητό του.

Το ελληνικό τμήμα της MyTaxi (δηλαδή το πρώην Taxibeat), αναμένεται να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο. Ανάμεσα σε άλλα, θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας, όπως έχει δηλώσει ο ιδρυτής, Νίκος Δρανδάκης

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten − seven =