αρχικηVIRALΤο t-shirt των ZARA που κοστίζει μόλις 9 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Το t-shirt των ZARA που κοστίζει μόλις 9 ευρώ (ΦΩΤΟ)

Σε προηγούμενο άρθρο γράφαμε για τα νέα πλάνα των ZARA. H νέα στρατηγική για το δίκτυο εστιάζει στις «εμπορικές πιάτσες», με ένα νέο μοντέλο καταστήματος τεχνολογικά ευέλικτο, λειτουργικό και eco friendly, το οποίο ωστόσο προϋποθέτει μεγάλο εμβαδόν, πάνω 1.500-2.000 τ.μ.

Στην εγχώρια αγορά, αρκετά σημεία δεν «ακουμπούν» στις προδιαγραφές του νέου concept, με αποτέλεσμα το δίκτυο των σημάτων Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho, Zara Home και Massimo Dutti να συρρικνώνεται κατά 10% σε σχέση με την προ Covid-19 εποχή, με το ξέσπασμα της πανδημίας να αποτελεί καθοριστικό παράγοντα εξελίξεων.

Ταυτόχρονα η νέα τάξη πραγμάτων στις διαδικτυακές αγοραστικές συνήθειες επιβάλλει τη στροφή σε phygital προσεγγίσεις ανάπτυξης. Πλέον η στόχευση είναι να ενδυναμωθεί η παρουσία και κυρίως η εμπειρία του καταναλωτή σε στρατηγικά εμπορικά σημεία.

Ωστόσο τα ZARA συνεχίζουν να πουλάνε μια ποικιλία προϊόντων και κάποια από αυτά είναι μάλιστα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές. Όπως βλέπουμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αυτή την στιγμή η αλυσίδα πουλά ανδρικό t-shirt με τιμή στα 9,95 ευρώ. Σε διάφορα χρώματα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το συγκεκριμένο ρούχο εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =