αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Snapchat γίνεται… Snap! Θα λανσάρει (και) γυαλιά

Το Snapchat γίνεται… Snap! Θα λανσάρει (και) γυαλιά

Μια κίνηση-ματ κάνει το διάσημο Snapchat. Ή μάλλον, το Snap. Έτσι θα μετονομαστεί η εταιρία, όπως αποκάλυψε ο συνιδρυτής και CEO της, Evan Spiegel, μιλώντας στη Wall Street Journal.

Ο τεχνολογικός γίγαντας, αποφάσισε να προχωρήσει σε μια ακόμα κίνηση: να λανσάρει «έξυπνα» γυαλιά. Τα οποία θα έχουν ενσωματωμένη μια μικρή κάμερα, μέσω της οποία ο κάτοχος θα μπορεί να τραβάει βίντεο 10 δευτερολέπτων και να το «ανεβάζει» στο ίντερνετ. Ουσιαστικά θα μπορεί να δείχνει στους ιντερνετικούς του φίλους τα όσα… βλέπει ο ίδιος, με τα μάτια του.

Το νέο αυτό προϊόν -το πρώτο hardware προϊόν της εταιρίας- είναι και ο κύριος λόγος που αλλάζει και το όνομα της. To Snapchat θέλει αμέσως να δείξει ότι πλέον εξελίσσεται σε μια επιχείρηση που δεν αφορά μόνο την γνωστή πλατφόρμα, αλλά παρέχει πολλές υπηρεσίες και projects.

Μάλιστα ο Evan Spiegel δήλωσε ενθουσιασμένος για το νέο του δημιούργημα. «Όταν είδα το βίντεο που είχα τραβήξει ο ίδιος μέσω των γυαλιών ήταν σαν να βίωνα πάλι τα όσα είχα δει λίγο πριν. Μέσα από τα δικά μου μάτια. Ήταν απίστευτο» είπε μεταξύ άλλων ο Mr Snapchat.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα νέα γυαλιά αναμένεται να κοστίζουν περίπου 130 δολάρια και θα λέγονται Spectacles.

Μπορεί πολλοί να ξαφνιάστηκαν από την κίνηση αυτή του Evan Spiegel. Μάλλον όμως δεν θα έπρεπε. Όπως είχαμε δει και στο αφιέρωμα του It’s Possible, o ίδιος έκανε πάντα τα πράγματα… με το δικό του τρόπο.

screen_20shot_202016-09-24_20at_203-12-09_20am-1474700811

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − four =