αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο smartphone της Xiaomi που έκανε 1 εκατ. πωλήσεις μέσα σε 18 ημέρες

Το smartphone της Xiaomi που έκανε 1 εκατ. πωλήσεις μέσα σε 18 ημέρες

Η Xiaomi αποκάλυψε ότι η νέα ναυαρχίδα της, Xiaomi Mi 8, κατάφερε να σημειώσει 1 εκατομμύριο πωλήσεις σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες κυκλοφορίας και συγκεκριμένα μέσα σε 18 ημέρες από τη διάθεσή του στην αγορά.

Στην αποκάλυψη προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας, Donovan Sung, στο λογαριασμό του στο Twitter. Το εντυπωσιακό αυτό νούμερο καταγράφηκε από τις 5 Ιουνίου που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η συσκευή στην αγορά τις Κίνας μέχρι και την 23η Ιουνίου όπου έγινε η δημοσίευση.

Η σειρά Xiaomi Mi 8 περιλαμβάνει τα Mi 8, Mi 8 SE και Mi 8 Explorer Edition. Εκ των τριών μόνο τα δύο πρώτα μοντέλα είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στις αγορές και μάλιστα συγκεκριμένων περιοχών, ενώ όσον αφορά στο top-tier μοντέλο της σειράς Mi 8 Explorer Edition με το ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Όσον αφορά στην κυκλοφορία του Mi 8 στην ευρωπαϊκή ήπειρο αναμένεται να διατεθεί στις πρώτες αγορές τον Αύγουστο. Σύμφωνα με πηγές από την Ελβετία από τη σειρά θα κυκλοφορήσει μονάχα το standard μοντέλο, σε δύο εκδόσεις 6GB RAM + 64GB και 6GB RAM + 128GB, ενώ τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι το μαύρο και το μπλε.

Οι τιμές για τις δύο εκδόσεις του Mi 8 ισοδυναμούν με 549 και 599 ελβετικά φράγκα αντίστοιχα, δηλαδή περίπου 480 ευρώ για τη μικρότερη έκδοση και 520 ευρώ για την έκδοση με την 128άρα μνήμη ROM.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 15 =