αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Skype αλλάζει σε Android και iOS

Το Skype αλλάζει σε Android και iOS

Η Microsoft ανανεώνει το interface της εφαρμογής του Skype για τα κινητά με λειτουργικό σύστημα Android και iOS.

Νέα στοιχεία προστίθενται στην εφαρμογή, όπως το Calls Tab, το οποίο επιτρέπει την άμεση εκτέλεση κλήσεων σε κινητούς ή σταθερούς αριθμούς με την κατανάλωση μονάδων Skype credits που έχει αγοράσει ο χρήστης. Από την ίδια καρτέλα γίνονται και οι βιντεοκλήσεις στις επαφές του χρήστη. Στο ανανεωμένο Skype για τα smartphones ισχύει ο κανόνας του one tap calling, δηλαδή της πραγματοποίησης κλήσεων με ένα tap στην οθόνη.

Παρελθόν αποτελεί το voicemail, το οποίο μπορεί να ενεργοποιήσει κανείς μέσα από τον online λογαριασμό του στο Skype, αλλά η Microsoft φαίνεται πως θέλει να προωθήσει την αποστολή των φωνητικών μηνυμάτων έναντι του τηλεφωνητή. Ένα ενδιαφέρον στοιχείο που τονίζει το Digital Trends είναι το ότι η ομάδα ανάπτυξης του Skype, βασίζεται πλέον στην πλατφόρμα του Microsoft Azure και όχι στην υποδομή που είχε αναπτύξει ως ανεξάρτητη εταιρεία, στοιχείο που αποτελεί το λόγο που εμφανίζονται νέα στοιχεία στο interface του Skype για τους mobile χρήστες του.

Όπως σημειώνει το Pestaola.gr, aυτή δεν θα είναι η μόνη ανανέωση που θα πάρει το Skype στη mobile του εκδοχή και αναμένεται σταδιακά να παρουσιάζονται και άλλες αλλαγές, για τα Android και iOS συστήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 5 =