αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο River West υποδέχεται το Πάσχα με πολλά γνωστά brands και δρώμενα

Το River West υποδέχεται το Πάσχα με πολλά γνωστά brands και δρώμενα

Φέτος το Πάσχα το πιο ανοιξιάτικο ραντεβού το δίνουμε στο RIVER WEST. Με όλα τα αγαπημένα καταστήματα και πρωτότυπες επιλογές δώρων για μικρούς και μεγάλους, ολοκαίνουργιους ανοιχτούς χώρους για απολαυστικές βόλτες με οικογένεια και φίλους, αλλά και τα πιο διασκεδαστικά δρώμενα που σίγουρα θα σας κάνουν να χαμογελάσετε, αυτό είναι ένα ραντεβού που δεν θέλετε να χάσετε!

Με μεγάλη ποικιλία από λαμπάδες για κάθε γούστο και ηλικία, άπειρες επιλογές παιχνιδιών στα ολοκαίνουργια καταστήματα Μουστάκας και Lego Store, μόδα και αξεσουάρ από τα αγαπημένα σας fashion brands, αλλά και φανταστικές επιλογές τελευταίας τεχνολογίας στα καταστήματα iStorm, Κωτσόβολος και ΧΙΑΟΜΙ για τα πιο tech savvy βαφτιστήρια, το RIVER WEST είναι o one stop προορισμός των ημερών. Ταυτόχρονα, στο RIVER WEST θα φιλοξενείται  από τις 18 έως τις 21 Απριλίου το Bazzar του οργανισμού Χαμόγελο του Παιδιού, με πανέμορφες λαμπάδες, πασχαλινά διακοσμητικά και διάφορες χειροποίητες δημιουργίες για δώρα και αγορές με καλό σκοπό.

Μαζί με τις αγορές όμως δημιουργούμε και τις πιο όμορφες αναμνήσεις, καθώς η βόλτα με την οικογένεια, ή την παρέα απογειώνεται με μοναδικά διασκεδαστικά δρώμενα που πραγματοποιούνται στους  εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του εμπορικού κέντρου. Τα παιδιά, βάφουν πολύχρωμα γιορτινά αυγά σε ένα κινούμενο εργαστήρι, η Easter Roller Bunny ετοιμάζει τις πιο cool μπαλονοκατασκευές, ενώ ένα ανοιξιάτικο λουλούδι μας χαιρετάει… από ψηλά! Ταυτόχρονα, στο ανοιχτό αμφιθέατρο, στο River West Open, το bubble performance δίνει ένα εντυπωσιακό show με larger than life σαπουνόφουσκες!

Ταυτόχρονα, με την άνοιξη να έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της, οι νέοι εξωτερικοί χώροι του RIVER WEST OPEN έχουν την τιμητική τους για περίπατο & χαλάρωση δίπλα στο νερό και το πράσινο, ατέλειωτο παιχνίδι, ποδήλατο και πατίνι αλλά και μοναδικές λιχουδιές στα νέα ηλιόλουστα καταστήματα εστίασης.

Πρόγραμμα Πασχαλινών δρώμενων:

Παρασκευή 15.04: 17.00-21.00

Σάββατο 16.04 & Κυριακή 17.04: 12.00-20.00

Μ. Δευτέρα 18.04 έως και Μ. Πέμπτη 21.04: 17.00-21.00

Μ. Παρασκευή 22.04: 13.00-17.00

Μ. Σάββατο 23.04: 11.00-15.00

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 8 =