αρχικηVIRALΤο remake του θρυλικού Lion King ετοιμάζεται. Και έχουμε πλέον περισσότερες πληροφορίες

Το remake του θρυλικού Lion King ετοιμάζεται. Και έχουμε πλέον περισσότερες πληροφορίες

Μία από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών (animation και μη) ξαναγεννιέται! Οι φήμες πως το στούντιο της Disney σκοπεύει να επενδύσει σε μία καινούρια εκδοχή του κλασσικού και πολυαγαπημένου «Βασιλιά των Λιονταριών» αποδείχθηκαν αληθινές όταν ο σκηνοθέτης του πρώτου Iron Man και του πιο πρόσφατου The Jungle Book, Jon Favreau ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter πως επιτέλους κατέληξαν στο ποιος ηθοποιός θα κάνει τον Simba να επιστρέψει στις οθόνες και τις καρδιές μας.

Ο λόγος για τον εκπληκτικά ταλαντούχο Donald Glover, ο οποίος εκτός από την υποκριτική ασχολείται με την ραπ μουσική έχοντας το ψευδώνυμο Childish Gambino, είναι σεναριογράφος, μουσικός παραγωγός και κάτοχος δύο Χρυσών Σφαιρών του 2016 για τη σειρά Atlanta που γράφει ο ίδιος. Μετά την ανακοίνωση πως θα υποδυθεί έναν νεότερο Lando Calrissian στην καινούρια ταινία που θα λαμβάνει χώρα στο σύμπαν του Star Wars και θα έχει θέμα την ζωή του Han Solo πριν συναντήσει τον Luke και την Leia, η καριέρα του φαίνεται να απογειώνεται με τον Simba και το Lion King.

Ο σκηνοθέτης Jon Favreau συνάντησε για πρώτη φορά τον Glover στα πλαίσια μίας πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης περί δημιοργικότητας που διοργάνωσε το περιοδικό Hollywood Reporter τον περασμένο Δεκέμβρη. Εκεί του εκμυστηρεύτηκε πως βλέπει το πρόσωπό του κάθε πρωί στην πόρτα του 15χρονου γιου του, ο οποίος είναι μεγάλος οπαδός της μουσικής του.

Τα καλά νέα δεν σταμάτησαν εκεί για τους φαν του Lion King όμως καθώς ο Favreau επέστρεψε στο twitter για να ανακοινώσει πως ο θρυλικός ηθοποιός James Earl Jones θα επιστρέψει ως Mufasa και στην καινούρια ταινία, καθώς μάλλον κανείς δεν μπορεί να εμπιστευτεί κάποιον άλλον για έναν τόσο σημαντικό ρόλο.

Όπως σημειώνει η Athens Voice, δεν γνωρίζουμε ακόμα ποια θα είναι ακριβώς η μορφή της live action εκδοχής του Βασιλιά όμως οι συντελεστές φαίνονται αποφασισμένοι να προστατέψουν τον τεράστιο θρύλο του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 8 =