αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο power bank που φορτίζει ασύρματα και από τις δύο πλευρές

Το power bank που φορτίζει ασύρματα και από τις δύο πλευρές

Η ασύρματη φόρτιση είναι σίγουρα βολική και οι φορτιστές που επιτρέπουν την επαναφόρτιση πολλών συσκευών μαζί εκτιμώνται ιδιαίτερα. Η Zens προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και κυκλοφόρησε ένα power bank που επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση ταυτόχρονα και από τις δύο πλευρές, επιτρέποντάς σας να φορτίσετε πολλές συσκευές μαζί εν κινήσει χωρίς καλώδια.

Όπως αναφέρει το The Verge, η Zens παρουσίασε τέσσερα νέα προϊόντα Powerbank αυτήν την εβδομάδα, αλλά μόνο ένα από αυτά υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση διπλής όψης. Ονομάζεται Dual Powerbank (ZEPP03M), διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4.000 mAh και περιλαμβάνει ένα καλώδιο USB-C για την επαναφόρτιση. Όμως, αυτή η φορητή μπαταρία ίσως να ενδιαφέρει περισσότερο τους καταναλωτές που διαθέτουν ένα iPhone και AirPods.

Παρόλο που θα λειτουργεί με συμβατές συσκευές με Qi, το Dual Powerbank υποστηρίζει το MagSafe στη μία πλευρά, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε με ασφάλεια το iPhone σας, ενώ μια θήκη AirPods μπορεί να στηρίζεται στην άλλη μη μαγνητική πλευρά για ταυτόχρονη επαναφόρτιση. Εάν διαθέτετε μόνο μία συσκευή, τότε η ενσωματωμένη βάση επιτρέπει τόσο την κατακόρυφη, όσο και την οριζόντια τοποθέτηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας ενώ επαναφορτίζεται, εάν το επιθυμείτε.

Το Powerbank Dual κοστίζει 69,99 ευρώ και συνοδεύεται με τριετή εγγύηση. Υπάρχει επίσης ένα Magnetic Single Powerbank (ZEPP01M) στα 49,99 € που είναι επίσης 4.000mAh, αλλά δεν περιλαμβάνει τη βάση. Το ZEPP02M είναι 10 ευρώ επιπλέον και προσθέτει τη βάση. Εάν χρειάζεστε περισσότερη χωρητικότητα στην μπαταρία, τότε το Magnetic Single Powerbank with Stand 10.000 mAh (ZEPP04M) είναι το κατάλληλο για εσάς. Είναι επίσης 69,99 ευρώ, αλλά δεν περιλαμβάνει τη δυνατότητα φόρτισης διπλής όψης, το οποίο είναι κρίμα.

Πηγή: Pc Magazine

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 17 =