αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Pornhub (ναι, το γνωστό) θέλει να αγοράσει το Vine και έχει… κακούς σκοπούς

Το Pornhub (ναι, το γνωστό) θέλει να αγοράσει το Vine και έχει… κακούς σκοπούς

Μια πρόταση εξαγορά που, αν γίνει, θα ξαφνιάσει πολλούς, θέλει να κάνει το γνωστό site Pornhub. Συγκεκριμένα, ο CEO της εταιρίας, Corey Price, έχει ήδη στείλει σχετική επιστολή στον CEO του Twitter (μητρική του Vine), Jack Dorsey. Τι λέει σε αυτή την επιστολή; Ότι θέλει να αγοράσει το Vine και να το μετατρέψει σε site πορνό!

Όπως αποκαλύπτει ο Independent, στην επιστολή ο Corey Price αναφέρει μάλιστα ότι με αυτόν τον τρόπο το Vine «θα επιστρέψει στις παλιές δόξες του». Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δεν είναι στόχος να αλλάξει εντελώς ο τρόπος λειτουργίας της πλατφόρμας. Αλλά θα παραμείνουν τα χαρακτηριστικά σύντομα βίντεο, προβάλλοντας όμως το (α)κατάλληλο περιεχόμενο.

«Σκεφτήκαμε ότι αφού το Twitter κλείνει το Vine και θα απολύσει αρκετό κόσμο, εσείς και οι μέτοχοι σας, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από μια εισροή μετρητών από την πώληση του Vine. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι θα σώσουμε κάποια διαμάντια του Vine όπως τα Damn Daniel, τα Awkward Puppets και πολλά άλλα» αναφέρει χαρακτηριστικά η επιστολή.

Μάλιστα ο Corey Price επισημαίνει στην επιστολή ότι το Vine και το Pornhub έχουν πολλές ομοιότητες.

Η επιστολή καταλήγει λέγοντας πως ελπίζει ο Dorsey θα εξετάσει την προσφορά και ότι βλέπει θα υπάρξει σύντομα συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών προκειμένου να συζητηθεί εκτενώς το ζήτημα.

Θα είναι πάντως αξιοπερίεργο, να βρει τόσο γρήγορα αγοραστή το Vine, την ώρα που το Twitter μένει χωρίς αγοραστή εδώ και καιρό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + ten =