αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Pokemon Go κινείται… σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς

Το Pokemon Go κινείται… σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς

Η Niantic αποκάλυψε το πληροφορίες για το event του Pokemon Go με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπου οι χρήστες θα έχουν αυξημένες πιθανότητες να αποκτήσουν συγκεκριμένα Pokemon της νέας γενειάς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, που έγινε στο επισημο blog του Pokemon Go, απ’ τις 25 Δεκεμβρίου έως και τις 3 Ιανουάριο, τα PokeStops θα δίνουν ένα επιπλέον egg incubator μιας χρήσης, μια φορά την ήμερα. Τα αυγά που θα δοθούν κατά τη διάρκεια του event θα έχουν αυξημένες πιθανότητες να κρύβουν μέσα τους Pokemon απ’ την περιοχή του Johto(Togepi, Pichu, Elekid, Smoochum, Magby, Igglybuff και Cleffa).

Όπως σημειώνει το IGN Greece, oι παίκτες θα έχουν επίσης στη διάθεση τους λίγες μέρες ακόμα για να πιάσουν τον Santa Hat Pikachu, καθώς το event του θα τελειώσει στις 3 Γενάρη και όχι στις 29 Δεκεμβρίου που ήταν προγραμματισμένο.

Οι εκπλήξεις απ’ την εταιρεία όμως δεν σταματούν εκεί, αφού οι παίκτες θα έχουν περισσότερες πιθανότητες να βρουν τα αρχικά 3 Pokemon και τις εξελίξεις τους απ’ τις 30 Δεκεμβρίου έως και τις 8 Ιανουαρίου. Επιπλέον το Lure Module θα διάρκεια μια ώρα αντί για 30 λεπτά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − four =