αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Playstation 4 έρχεται στο κινητό σου!

Το Playstation 4 έρχεται στο κινητό σου!

Ένα καινούργιο update για το PS4 -το 6.50 firmware update- περιλαμβάνει ένα iOS app με τον χαρακτηριστικό τίτλο Remote Play. Τι ακριβώς κάνει; Σου δίνει τη δυνατότητα να stream-άρεις παιχνίδια από την κονσόλα σου στο iPhone, iPad, το Mac ή το PC σου.

Όπως σημειώνει το Esquire, μάλιστα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεσαι σε περίπτωση κακού σήματος -το app μπορεί να τρέξει τα παιχνίδια σε ανάλυση 1080p, 720p, 540p ή και 360p ανάλογα με το ποσό καλή ή όχι συνδεσιμότητα υπάρχει εκείνη την στιγμή. Βέβαια, για να μην τα θέλουμε όλα δικά μας, δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα να συνδεθεί το smartphone ή ο υπολογιστής με PS4 χειριστήρια.

Τέλος, είναι αλήθεια ότι εδώ κι αρκετό καιρό υπήρχαν αρκετά ανεπίσημα apps που μπορούσαν να σου προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες, όμως συχνά ήταν δύσκολο να τα βρεις ή σε κάποιες περιπτώσεις δεν είχαν και την καλύτερη δυνατή απόδοση. Τώρα, με το 6.50 firmware update, το app που σε γλιτώνει από τα άβολα παρακάλια προς τη σύντροφο, μπορείς να παίξεις PS4 εκτός τηλεόρασης και με την πλήρη κι επίσημη υποστήριξη της Sony.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 4 =