αρχικηVIRALΤο Playboy λανσάρει τον ανταγωνιστή του Onlyfans- Θα φιλοξενεί δημιουργούς περιεχομένου που θα βγάζουν χρήματα

Το Playboy λανσάρει τον ανταγωνιστή του Onlyfans- Θα φιλοξενεί δημιουργούς περιεχομένου που θα βγάζουν χρήματα

Ένας νέος ανταγωνιστής του Onlyfans έρχεται στο προσκήνιο αλλά το όνομα του… δεν είναι καθόλου νέο. Πρόκειται για το Playboy το οποίο σταμάτησε να τυπώνεται το 2020, και τώρρα είναι έτοιμο να ξαναζωντανέψει μέσα στο 2023, ανανεωμένο και πλήρως ψηφιακό. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η διαφορά.

Όπως μεταδίδει η New York Post, η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού θα χρησιμεύσει ουσιαστικά ως είσοδο στην «πλατφόρμα δημιουργών» του Playboy, ένα brand το οποίο θα προωθεί μια premium, ασφαλή και για λίγα μέλη, εναλλακτική λύση του Onlyfans.

Αυτό σημαίνει πως πλέον αντί για τα «κουνελάκια» του Playboy, θα υπάρχουν οι «δημιουργοί περιεχομένου» του Playboy, οι οποίοι/ες θα δημοσιεύουν στις σελίδες τους υλικό (φωτογραφίες και βίντεο) για ενήλικες και μη, ενώ θα δίνουν στους συνδρομητές τους αποκλειστική πρόσβαση στη ζωή τους και φυσικά θα φωτογραφίζονται για τα ψηφιακά εξώφυλλα του περιοδικού.

Όπως και το OnlyFans, το Playboy θα επιτρέπει στους δημιουργούς να έχουν συνδρομητές και να εισπράττουν κάποιο ποσό από τις συνδρομές.

«Η πλατφόρμα μας για τους δημιουργούς του Playboy είναι το περιοδικό Playboy για τον 21ο αιώνα», δήλωσε η επικεφαλής της εταιρείας, Rachel Webber. «Δίνουμε τη δύναμη της δημιουργίας περιεχομένου στα χέρια της δημιουργικής κοινότητας και της δίνουμε τα εργαλεία για να αλληλεπιδρούν και να δημιουργούν έσοδα από τις βάσεις των θαυμαστών τους άμεσα».

Η μεγάλη διαφορά μεταξύ OnlyFans και Playboy, λέει η μάρκα, είναι ότι ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει δημιουργός OnlyFans, οι δημιουργοί του Playboy πρέπει να υποβάλουν αίτηση και να γίνουν αποδεκτοί από τη συντακτική του ομάδα.

https://nypost.com/wp-content/uploads/sites/2/2023/03/NYPICHPDPICT000007940504.jpg

Στο πρώτο «ψηφιακό εξώφυλλο» του Playboy που έχει κυκλοφορήσει στον επίσημο λογαριασμό του περιοδικού στο Instagram, βλέπουμε να εμφανίζεται το μοντέλο Amanda Cerny, η οποία έχει κερδίσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια ως ψηφιακής δημιουργός του Playboy χρησιμοποιώντας την beta έκδοση της πλατφόρμας, η οποία ονομάζεται Centerfold.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πως βγάζω χρήματα από πλατφόρμες τύπου OnlyFans»: Το συζητήσαμε με μία Ελληνίδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 2 =