αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix φέρνει σειρά θρίλερ με θέμα τα social media. Και το τίτλος αυτής: «Clickbait» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix φέρνει σειρά θρίλερ με θέμα τα social media. Και το τίτλος αυτής: «Clickbait» (ΒΙΝΤΕΟ)

Clickbait. Σας λέει τίποτα αυτή η λέξη; Ναι, είναι μια λέξη που γενήθηκε στην εποχή των social media. Όπου όλοι ψάχνουν για likes, views, κλικς. Και εκεί εστιάζει η νέα σειρά θρίλερ που φέρνει το Netflix, με τον τίτλο Clickbait.

Θα αποτελείται από 8 επεισόδια, θα πρωταγωνιστεί ο Adrian Grenier και θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Αυγούστου.

Ο Grenier υποδύεται τον Nick Brewer, έναν φαινομενικά συνηθισμένο σύζυγο και μπαμπά που εξαφανίζεται ξαφνικά. Όμως στη συνέχεια ο Nick Brewer μπλέκεται σε ένα έγκλημα με μια μοχθηρή διαδικτυακή ανατροπή, οι δικοί του άνθρωποι παλεύουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια. Ο χαρακτήρας του Adrian Grenier από εκεί που ήταν ένας σωστός σύζυγος, πατέρας και αδερφός, βλέπει ξαφνικά τον εαυτό του παγιδευμένο σε ένα ιντερνετικό παιχνίδι που κάθε λίγο πρέπει να λέει την αλήθεια, για να βγει ζωντανός. η οικογένειά του αρχίζει να υποψιάζεται ότι ο Nick μπορεί να μην ήταν ό,τι νόμιζαν.

Το Netflix περιγράφει την παράσταση ως «ένα συναρπαστικό θρίλερ που διερευνά τους τρόπους με τους οποίους οι πιο επικίνδυνες και ανεξέλεγκτες παρορμήσεις μας τροφοδοτούνται από την εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ενημέρωσης, αποκαλύπτοντας τα συνεχή διλήμματα και τους ατελείωτους δισταγμούς που εντοπίζουμε μεταξύ των εικονικών και των πραγματικών μας προσώπων».

Δείτε το τρέιλερ:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 3 =