αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Netflix άνοιξε το δικό του «παραδοσιακό» κανάλι

Το Netflix άνοιξε το δικό του «παραδοσιακό» κανάλι

Αν είσαι από αυτούς που ψάχνουν… με τις ώρες τι θα δουν στο Netflix, τότε η νέα πρωτοβουλία της πλατφόρμας ίσως σε ενδιαφέρει. Είναι το Netflix Direct. Τι είναι αυτό; Ένα νέο web κανάλι του Netflix, το οποίο έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα- όπως δηλαδή και τα παραδοσιακά κανάλια.

Το πρόγραμμα του απαρτίζεται από γαλλικές, αμερικανικές και διεθνείς παραγωγές οι οποίες προβάλλονται σε συγκεκριμένες ημέρες και ώρες (ανήκουν φυσικά στην βιβλιοθήκη όπου έχουν ήδη πρόσβαση οι συνδρομητές της υπηρεσίας). Μια ακόμα διαφορά είναι ότι το εν λόγω κανάλι το αξιοποεί κανείς μέσα από Web browser και όχι από το γραφικό περιβάλλον του Netflix σε μορφή app για τηλεοράσεις, φορητές συσκευές κλπ.

Σύμφωνα με τα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας, το Netflix Direct ως προσέγγιση έχει νόημα “γιατί μερικές φορές ο θεατής δεν έχει την διάθεση να ψάξει να βρει τί θα παρακολουθήσει ή είναι νέος συνδρομητής όχι ακόμη εξοικειωμένος με αναλυτική αναζήτηση ή θέλει απλώς να ανακαλύψει κάτι καινούργιο και διαφορετικό από αυτά που παρακολουθεί συνήθως”.

Προς το παρόν, το όλο εγχείρημα δοκιμάζεται αποκλειστικά στη Γαλλία και παραμένει άγνωστο εάν η διάθεσή του θα εξαπλωθεί και σε άλλες χώρες. 

Εσύ θα το δοκίμαζες αν ερχόταν στην χώρα μας;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =