αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο NES Classic (ξανά) έρχεται! Ποιες θα είναι οι νέες λειτουργίες του

Το NES Classic (ξανά) έρχεται! Ποιες θα είναι οι νέες λειτουργίες του

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με το NES Classic Edition ήρθαν στην επιφάνεια, επιβεβαιώνοντας ότι η χαριτωμένη mini-κονσόλα της Nintendo θα περιέχει αρκετές διαφορετικές επιλογές στην παρουσίαση της οθόνης παιχνιδιού, όπως και μόνιμα save points.

Η διευθύντρια τηλεπικοινωνιών της Nintendo του Καναδά, Julie Gagnon αποκάλυψε σε συνέντευξη της, πως το NES Classic Edition δεν θα περιέχει μόνο μια επιλογή pixel perfect, όπου κάθε pixel θα παρουσιάζεται ως τετράγωνο, αλλά επίσης, ένα mode όπου θα προσομοιώνεται το retro look των CRT τηλεοράσεων και την επιλογή ευκρίνειας 4:3.

Η Gagnon επίσης επιβεβαίωσε, ότι όλα τα 30 παιχνίδια που θα έρθουν μαζί με την κονσόλα, θα έχουν την δυνατότητα μόνιμου save, όπως και άμεσων προσωρινών saves, επιτρέποντας στους παίκτες να γυρίσουν αμέσως στο σημείο όπου άφησαν το παιχνίδι, χωρίς να χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν κάποιον κωδικό ή να ξεκινήσουν πάλι από την αρχή κάθε φορά, επειδή απλά έκανα boot το σύστημα της κονσόλας.

Όπως σημειώνει το site IGN Greece, το NES Classic Edition θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου και θα περιέχει μια γκάμα από τα 30 καλύτερα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ για την κονσόλα, όπως το Super Mario Bros. 3, Final Fantasy και το The Legend of Zelda. Για περισσότερα πάνω στην mini-κονσόλα της Nintendo, ρίξτε μια ματιά στην πλήρη λίστα παιχνιδιών που θα περιέχει το NES Classic Edition.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 − four =