αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο MyTaxi (ναι, αυτό που εξαγόρασε το Taxibeat) επεκτείνεται σε Λονδίνο και Ιρλανδία

Το MyTaxi (ναι, αυτό που εξαγόρασε το Taxibeat) επεκτείνεται σε Λονδίνο και Ιρλανδία

Στους δρόμους του Λονδίνου και της Ιρλανδίας βγαίνουν τα ταξί την γνωστής πλατφόρμας MyTaxi. Το ΜyΤaxi ξεκίνησε τη λειτουργία του στις αγορές της Ιρλανδίας και του Λονδίνου, ως αποτέλεσμα της συγχώνευσης του με την Hailo, την κορυφαία εφαρμογή για ταξί στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Ιούλιο του 2016. Με την επέκταση του αυτή, το ΜyΤaxi εδραιώνει την παρουσία του στη διεθνή αγορά μεταφορών και ενισχύει τη θέση του ως κορυφαία εφαρμογή ηλεκτρονικής κλήσης ταξί στην Ευρώπη.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για το brand που πρόσφατα εξαγόρασε το ελληνικό Taxibeat, έναντι περίπου 40 εκατομμυρίων ευρώ. Με την ελληνική εταιρία ουσιαστικά να «απορροφάται» από το MyTaxi. Και έτσι, σε βάθος χρόνου οι τουρίστες που θα έρχονται στην Ελλάδα, θα μπορούν να βρίσκουν ταξί μέσα από μια ενιαία εφαρμογή, αυτή του MyTaxi.

Ο αντίστοιχο ισχύει φυσικά και για τους Έλληνες που ταξιδεύουν σε άλλες χώρες και πόλεις. Όπως στους δύο νέους προορισμούς που προαναφέρονται. Οι χρήστες του ΜyΤaxi από την Ελλάδα αλλά και από όλη την Ευρώπη θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική κλήση και κράτηση των διάσημων “Black Cabs” στην αγγλική πρωτεύουσα με ένα μόνο “κλικ”. Περισσότεροι από 17.000 οδηγοί από το Λονδίνο έχουν ήδη εγγραφεί στο mytaxi. Στην Ιρλανδία, το mytaxi διαθέτει στόλο με περισσότερους από 10.000 οδηγούς.

Όπως δήλωσε ο Andrew Pinnington, Διευθύνων Σύμβουλος της ΜyΤaxi, «έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε στους χρήστες μας την υπηρεσία ΜyΤaxi, σε περισσότερες από 50 ευρωπαϊκές πόλεις, σε εννέα – και σύντομα δέκα – χώρες».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =