αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Motorola βγαλμένο από τα… 2000s κυκλοφορεί στις 6 Φεβρουαρίου

Το Motorola βγαλμένο από τα… 2000s κυκλοφορεί στις 6 Φεβρουαρίου

Τη νέα ημερομηνία διάθεσης του πολυαναμενόμενου Motorola RAZR έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία. Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ανακοίνωση το νέο αναδιπλούμενο smartphone της Motorola θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική αγορά στις 6 Φεβρουαρίου, με τους καταναλωτές να έχουν τη δυνατότητα να το προπαραγγείλουν από τις 26 Ιανουαρίου.

Πρακτικά οι νέες ημερομηνίες συνιστούν ένα μήνα αναβολή στην κυκλοφορία του Motorola RAZR, αφού η αρχική ανακοίνωση της εταιρείας (τον προηγούμενο Νοέμβριο) έκανε λόγο για κυκλοφορία της συσκευής στις αρχές Ιανουαρίου, με δυνατότητα προπαραγγελίας από το Δεκέμβριο. Λίγες ημέρες πριν εκπνεύσει το 2019 η εταιρεία με νέα ανακοίνωση ανέφερε ότι προχωρούσε σε αναβολή της κυκλοφορίας λόγω της μεγάλης ζήτησης, χωρίς όμως να δίνει τότε χρονοδιάγραμμα.

Όμως, όπως είναι λογικό, η σημαντική καθυστέρηση στο λανσάρισμα της συσκευής (οι αρχικές πληροφορίες του προηγούμενου καλοκαιριού μιλούσαν για κυκλοφορία του μέσα στο Φθινόπωρο του 2019) ενδεχομένως να έχει επιπτώσεις στη ζήτηση της συσκευής. Είναι γεγονός άλλωστε ότι από την καθυστέρηση αυτή η Motorola έχει καταφέρει να μετριάσει τον αρχικό ενθουσιασμό για την αναβίωση του θρυλικού της μοντέλου (2004). Ταυτόχρονα, κατάφερε το αρχικό σοβαρό χρονικό προβάδισμα που είχε με ένα ολοκαίνουριο design να μην το εκμεταλλευτεί, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι στις 11 Φεβρουαρίου η Samsung έρχεται με τη δική της αντίστοιχη αναδιπλούμενη πρόταση.

To Motorola RAZR διαφορετικά από τα υπόλοιπα γνωστά αναδιπλούμενα smartphones (π.χ. Galaxy Fold) υιοθετεί το flip design των κινητών τηλεφώνων των 00s. Design που αποτελεί και το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της συσκευής, η οποία διαθέτει χτυπητές αδυναμίες στον τομέα του εξοπλισμού (μονή κάμερα, μικρή μπαταρία, επεξεργαστή προηγούμενης γενιάς κ.α.), με την τιμή του παρόλα αυτά να έχει τοποθετηθεί στα 1500 δολάρια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής για τις υπόλοιπες αγορές (εκτός ΗΠΑ) δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Πηγή: deasy.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =