αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο Mindspace αναζητά νέα μέλη. Το ‘χεις;

Το Mindspace αναζητά νέα μέλη. Το ‘χεις;

Το Mindspace ανοίγει τις πόρτες του και είναι έτοιμο να δεχτεί αιτήσεις για νέα μέλη. Όραμα του οργανισμού είναι να εμπνεύσει την φοιτητική κοινότητα, να αλλάξει το πανεπιστήμιο εκ των έσω και τελικά να δει τις ιδέες που δημιουργούνται σε αυτό να ανθίζουν σε νεοφυής επιχειρήσεις. Αν ταυτίζεστε με την αποστολή του οργανισμού και θέλετε να αλλάξετε πράγματα στον ακαδημαϊκό χώρο, αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να το κάνετε.

Στον οργανισμό (Πάτρα & Αθήνα) θα έχετε την μοναδική δυνατότητα να ασχοληθείτε με καινοτόμες ιδέες καθώς και να εξελίξετε τις ικανότητες σας ανάλογα με την θέση για την οποία θα κάνετε αίτηση (Marketing, HR κ.α). Έτσι, μέσα από την δράση σας στον οργανισμό και στον χώρο τις επιχειρηματικότητας, θα αποκομίσετε πολύτιμες εμπειρίες και θα έχετε αντίκτυπο στο ελληνικό πανεπιστήμιο.

Λίγα λόγια σχετικά με το Mindspace

Η σημαντικότερη δράση του οργανισμού είναι το «Mindspace Challenge», το μεγαλύτερο φοιτητικό πρόγραμμα επιχειρηματικότητας και καινοτομίας. Ήδη βλέπουμε τις προσπάθειες μας να αποδίδουν καρπούς καθώς μέσα από το Challenge 2017 ιδρύθηκαν ήδη 5 νέες επιχειρήσεις και δημιουργήθηκαν 30 νέες θέσεις εργασίας. Ακόμα, το σημαντικότερο εγχείρημά μας είναι η δημιουργία του Mindspace Lab στην Zωγράφου. Πρόκειται για το πρώτο Makerspace σε ελληνικό πανεπιστήμιο και αποτελεί ένα χώρο, εξοπλισμένο με κατάλληλα εργαλεία και στον οποίο καθένας μπορεί να δουλέψει πάνω στο πρωτότυπο της ιδέας του και να πειραματιστεί.

Δεν υπάρχει καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων, αλλά σας προτρέπουμε να συμπληρώσετε την αίτηση το συντομότερο δυνατό.

Συμπληρώστε την αίτηση σας: http://join.mindspace.gr/

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 10 =