αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Linkedin φέρνει το Freelance Marketplace. Μια πλατφόρμα για να βρίσκουν δουλειές οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Το Linkedin φέρνει το Freelance Marketplace. Μια πλατφόρμα για να βρίσκουν δουλειές οι ελεύθεροι επαγγελματίες

Απέναντι από πλατφόρμες όπως το Fiverr και το UpWork ετοιμάζεται να μπει το Linkedin. Το γνωστό κοινωνικό δίκτυο φέρνει το Freelance Marketplace. Μια νέα πλατφόρμα μέσα από την οποία θα μπορούν να βρίσκουν δουλειές οι ελεύθεροι επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο.

Όπως μεταδίδει το theinformation.com, η διαδικασία θα περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη ενός ψηφιακού πορτοφολιού, το οποίο θα διευκολύνει τις πληρωμές μέσα στην πλατφόρμα.

Το Linkedin φαίνεται πως λαμβάνει υπόψη τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην αγορά εργασίας στην εποχή του Covid- και αναμένεται να συνεχιστούν και μετά. Βλέπουμε δηλαδή πολλούς ανθρώπους να δουλεύουν remote. Ενώ και οι εταιρίες πλέον «κοιτούν» να προσλάβουν κόσμο, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που βρίσκεται κάποιος. Όλα γίνονται από απόσταση.

Σημειώνεται ότι το Linkedin διαθέτει ήδη μια μεγάλη βάση 740 εκατ. χρηστών. Κάτι που φυσικά μπορεί να αξιοποιήσει τώρα στα νέα πλάνα του. Θα μπορούσε επίσης να ενισχύσει την αλληλεπίδραση και να προσθέσει περισσότερες ευκαιρίες διαφήμισης, δίνοντας στους ελεύθερους επαγγελματίες τη δυνατότητα να πληρώνουν για την προώθηση των υπηρεσιών τους στην αγορά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + three =