αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤο Linkedin παραθέτει την λίστα του: Αυτά είναι τα 10 skills που θα σε κάνουν περιζήτητο στην αγορά εργασίας

Το Linkedin παραθέτει την λίστα του: Αυτά είναι τα 10 skills που θα σε κάνουν περιζήτητο στην αγορά εργασίας

Τελικά, τι χρειάζεται να κάνεις για να βρεις την θέση εργασίας που θες; Ναι, πρέπει να τα πας καλά στην job interview. Είναι επίσης χρήσιμο ένα καλό follow-up email. Αλλά πάνω από όλα αυτά υπάρχει κάτι πιο σημαντικό: Το πρώτο βήμα για να αποκτήσετε τη δουλειά των ονείρων σας είναι να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας.

«Οι δεξιότητες είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας αν θες να βρεις δουλειά αυτή τη στιγμή», λέει στο CNBC, ο career expert του LinkedIn, Blair Heitmann. «Όλο και περισσότερες εταιρείες δεν βασίζονται σε παραδοσιακά κριτήρια όπως τα πτυχία και τα χρόνια εμπειρίας, αλλά κάνουν προσλήψεις βάσει δεξιοτήτων για να διασφαλίσουν ότι θα έχουν το πιο εξειδικευμένο άτομο στη δουλειά που μπορεί πραγματικά να προσφέρει», εξηγεί.

Για να βοηθήσει τα άτομα που αναζητούν εργασία να καθορίσουν ποιες δεξιότητες να τονίσουν στο βιογραφικό τους, το LinkedIn εντόπισε τις 20 κορυφαίες δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες αυτήν τη στιγμή. Αυτές οι δεξιότητες εμφανίστηκαν σε περισσότερα από τα 3/4 των αμειβόμενων θέσεων εργασίας που δημοσιεύτηκαν παγκοσμίως τους τελευταίους τρεις μήνες στο LinkedIn.

Ακολουθούν 10 top skills που ξεχωρίζουν στην λίστα, με το CNBC να τα παραθέτει.

Εξυπηρέτηση πελατών

Πωλήσεις

Accounting

Business Development

Marketing

Ηγεσία

Επικοινωνία

Digital Marketing

Sales Management

Επίλυση προβλημάτων

 

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 15 =