αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Linkedin λανσάρει τα δικά του reactions (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Linkedin λανσάρει τα δικά του reactions (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον δρόμο… του Facebook βαδίζει το Linkedin. Το μεγαλύτερο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε πως λανσάρει τα δικά του reactions. Πλέον δηλαδή οι χρήστες δεν θα έχουν μόνο τις κλασικές επιλογές του Like, comment και του share σε ένα post, αλλά θα μπορούν να εκφράζουν τα συναισθήματα τους με μεγαλύτερη λεπτομέρεια.

Ποιες θα είναι οι νέες επιλογές που θα «ανοίγονται» μπροστά σου; Celebrate, Love, Insightful και Curious.

Πλέον το Linkedin δεν είναι μόνο ένα site εύρεσης εργασίας. Αλλά μια πλατφόρμα μέσα από την οποία ανοίγονται συζητήσεις και πολλοί χρήστες δημιουργούν δικό τους περιεχόμενο ή αναρτούν περιεχόμενο άλλων. Έτσι τα στελέχη του Linkedin αποφάσισαν να δώσουν μερικές παραπάνω δυνατότητες στους χρήστες, για να εκφράζονται καλύτερα μέσα σε αυτό το πεδίο.

Υπενθυμίζεται ότι τα reactions έκαναν πρεμιέρα στο Facebook το 2016 και θεωρούνται ως μια πετυχημένη προσθήκη. Κάτι ανάλογο ευελπιστεί και το Linkedin. Εκεί τα reactions θα αρχίσουν να εμφανίζονται σήμερα σε κάποιους χρήστες και μέσα στους προσεχείς μήνες θα τα βλέπουν και θα μπορούν να τα χρησιμοποιούν όλοι. Τόσο στο desktop, όσο και στο mobile.

Reactions

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × four =