αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΤο Lenovo Yoga A12 έχει high-tech πληκτρολόγιο απτικής ανάδρασης (και χαμηλή τιμή)

Το Lenovo Yoga A12 έχει high-tech πληκτρολόγιο απτικής ανάδρασης (και χαμηλή τιμή)

Το Lenovo Yoga Book είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές προτάσεις της εταιρείας που ξεχωρίζει ιδιαίτερα για το εικονικό πληκτρολόγιο Instant Halo με τεχνολογία απτικής ανάδρασης. Το πληκτρολόγιο δεν διαθέτει κανονικά πλήκτρα, εμφανίζεται μόνο όταν το χρειαστείς και με ενσωματωμένη πρόβλεψη και τεχνητό λογισμικό εκμάθησης, διαρκώς «μαθαίνει και προσαρμόζεται» στις δικές σου συνήθειες. Τώρα, η εταιρεία αποφάσισε να κυκλοφορήσει μία νέα έκδοση με λειτουργικό σύστημα Android, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 8 Φεβρουαρίου σε αρκετά χαμηλότερη τιμή.

Το Lenovo Yoga A12 διατηρεί το πληκτρολόγιο Instant Halo, αλλά δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο η γραφίδα Real Pen. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να προσφέρει υπέρλεπτη premium κατασκευή από μαγνήσιο και αλουμίνιο (5.4mm στο λεπτότερο σημείο) και δυνατότητα χρήσης σε 4 διαφορετικά modes ανάλογα με τον τρόπο στήριξης.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών έχει γίνει γνωστό ότι διαθέτει οθόνη 12.2” HD (1280 x 720), επεξεργαστή Intel Atom x5, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο, 2x ηχεία τεχνολογίας Dolby Atmos και μπαταρία 10500mAh με αυτονομία 13 ωρών, ενώ χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android (πιθανότατα έκδοση Marshmallow) με υβριδικό περιβάλλον χρήσης της Lenovo και προεγκατεστημένες τις εφαρμογές παραγωγικότητας της Google.

Όπως σημειώνει το Techgear.gr, η τιμή του θα ξεκινά από τα $299, αρκετά χαμηλότερη από τα $549 του Yoga Book.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =