αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε 848.403 μοναδικούς αναγνώστες τον Απρίλιο

Το It’s Possible συγκέντρωσε 848.403 μοναδικούς αναγνώστες τον Απρίλιο

Ο Απρίλιος 2022 ήταν ένας ακόμα δυνατός μήνας για το It’s Possible. To site συγκέντρωσε συνολικά 848.403 μοναδικούς αναγνώστες και 2.080.430 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

H μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ

Και τον Απρίλιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 89% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials. Ενώ περίπου 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το It’s Possible είναι γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του, χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση από τον διαχειριστή ή οποιοδήποτε άλλο.

Μπορείς να προβληθείς στην κοινότητα μας

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + 5 =