αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε 30.236 μοναδικούς αναγνώστες τον Μάιο και κάνει το πρώτο άνοιγμα σε διαφημιζόμενους

Το It’s Possible συγκέντρωσε 30.236 μοναδικούς αναγνώστες τον Μάιο και κάνει το πρώτο άνοιγμα σε διαφημιζόμενους

Ο Μάιος ήταν ένας πολύ ενδιαφέρων μήνας. Το It’s Possible συγκέντρωσε 30.236 μοναδικούς αναγνώστες και 80.228 προβολές σελίδας. Αριθμοί που το καθιστούν ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites στην Ελλάδα, που εστιάζουν στην καινοτόμο επιχειρηματικότητα. Το 59% της επισκεψιμότητας, προέρχεται από mobile συσκευές. Κάτι που δείχνει ότι αφενός το site ανταποκρίνεται καλά στα νέα τεχνολογικά δεδομένα και αφετέρου ότι η πλειοψηφία των αναγνωστών του It’s Possible, είναι πλήρως εξοικειωμένοι με τις φορητές συσκευές.

Στην επίσημη κατάταξη του Alexa –την οποία μπορεί να δει ο καθένας- το It’s Possible βρίσκεται σήμερα (1/6) στη θέση 2.992, σε ότι αφορά την ελληνική κατάταξη των sites. Στο παρακάτω γράφημα, που προέρχεται από το site του Alexa, μπορείτε να δείτε την ανοδική πορεία του It’s Possible, από την «πρεμιέρα» μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Τον μήνα που μας πέρασε, συνεχίσαμε να αναπτύσσουμε την «μεγάλη συζήτηση» που έχουμε δημιουργήσει. Όλοι έχουν θέση σε αυτή: Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι YouTubers, οι Bloggers, οι άνθρωποι που ασχολούνται επιχειρηματικά με το fashion πεδίο, τα άτομα που έχουν τις επιχειρήσεις τους μακριά από τις μεγάλες πόλεις. Πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε όλο αυτόν τον καιρό, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές έστειλαν απλά ένα email στο site μας. Το It’s Possible είναι –και πάντα θα παραμείνει- ανοιχτό σε όλους.

Μια από τις αναρτήσεις που διαβάστηκαν περισσότερο τον Μάιο, ήταν ίσως μια από τις πιο ουσιαστικές που έχουμε δει στο site. Πρόκειται για το βίντεο 1μισι λεπτού με τον Steve Jobs να εξηγεί το πώς μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο, σε αντίθεση με ότι μπορεί να σου λένε οι «άλλοι». Ο ιστορικός ιδρυτής της Apple, στο βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, ξεκινά την ανάλυση του κάπως έτσι: «Καθώς μεγαλώνεις, υπάρχει η τάση να σου λένε ότι ο κόσμος είναι έτσι όπως είναι, και η ζωή σου είναι απλά να ζεις μέσα στον κόσμο, προσπαθώντας να μη χτυπάς στους τοίχους τόσο πολύ». Μέσα σε μόλις 1μισι λεπτό αναλύει το σκεπτικό του και τονίζει, μεταξύ άλλων: «Η ζωή δεν είναι έτσι όπως σου λένε. Μπορείς να αλλάξεις τον κόσμο».

Είναι ένα βίντεο, που περικλείει μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα όλα όσα πιστεύουμε στο It’s Possible. Γίνεται κατανοητό, ότι η φράση «έτσι είναι» δεν έχει τόση μεγάλη αξία, όσο συνήθως της δίνουμε. Όλα μπορούν να αλλάξουν, να διαμορφωθούν και να αλληλεπιδράσουν, αρκεί να πρώτα από όλα να δράσουμε εμείς οι ίδιοι.

Άνοιγμα σε υποψήφιους διαφημιζόμενους

Μετά από περίπου 9 μήνες λειτουργίας και έχοντας πλέον δημιουργήσει ένα καλό κοινό που αυξάνεται συνεχώς, ήρθε η ώρα για το It’s Possible να κάνει το πρώτο άνοιγμα του σε υποψήφιους διαφημιζόμενους. Δηλαδή, σε εταιρίες, Οργανισμούς ή ιδιώτες, που θέλουν να προβληθούν πλάι στα άρθρα του site, μέσω κάποιου banner. Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν περισσότερες πληροφορίες.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε δύο πράγματα. Καταρχήν, πρέπει να πούμε ότι ο αριθμός των banners που μπορούν να τοποθετηθούν αυτή τη στιγμή στο site είναι συγκεκριμένος. Έτσι δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να δοθούν περισσότερα banners, από τη στιγμή που καλυφθούν οι διαθέσιμες θέσεις. Επίσης, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι η διαφημιστική προβολή στο It’s Possible γίνεται μόνο μέσω banners. Αφού όπως έχουμε αποφασίσει, διαφοροποιούμαστε από τον τρόπο λειτουργίας άλλων ενημερωτικών sites και δεν παρέχουμε διαφημιστικές- πληρωμένες συνεντεύξεις ή άρθρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + eight =