αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε τον Ιούνιο 1.059.306 μοναδικούς αναγνώστες

Το It’s Possible συγκέντρωσε τον Ιούνιο 1.059.306 μοναδικούς αναγνώστες

Σε φουλ ρυθμούς λειτουργεί το It’s Possible σε όλη την διάρκεια του καλοκαιρού. Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα του It’s Possible τον Ιούνιο 2024. Το site συγκέντρωσε συνολικά 1.059.306 μοναδικούς αναγνώστες και 2.414.551 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics.

H μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Ιούνιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 90% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του- σχετική με τη θεματολογία της Ομάδας.

Τι θα έλεγες να προβληθείς στην μεγάλη κοινότητα μας;

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 8 =