αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible συγκέντρωσε τον Απρίλιο 58.036 μοναδικούς αναγνώστες και 179.662 προβολές σελίδας

Το It’s Possible συγκέντρωσε τον Απρίλιο 58.036 μοναδικούς αναγνώστες και 179.662 προβολές σελίδας

Ο Απρίλιος που μόλις ολοκληρώθηκε ήταν ένας ακόμα δυνατός μήνας για το It’s Possible. Παρόλο που είχαμε ανάμεσα σε άλλα τις ημέρες του Πάσχα, και τέτοιες χρονικές περίοδοι παραδοσιακά κάνουν τα ενημερωτικά sites να «αδειάσουν» από επισκεψιμότητα.  Το It’s Possible συγκέντρωσε συνολικά 58.036 μοναδικούς αναγνώστες και 179.662 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Δείχνοντας ότι πλέον έχει δημιουργηθεί ένα αρκετά σημαντικό κοινό γύρω του, το οποίο το ακολουθεί συνεχώς, ανεξάρτητα από το αν έχουμε χειμώνα, καλοκαίρι ή αργίες.

Οι αριθμοί καθιστούν το It’s Possible ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Για έναν ακόμα μήνα, σημαντικό ρόλο έπαιξε το mobile κομμάτι. Αφού το 62% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Κάτι που δείχνει ότι οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Το It’s Possible συνεχίζει την διαδρομή του, πάντα στηριζόμενο σε 4 βασικούς πυλώνες, οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Ποιοι είναι αυτοί:

1- Ένα site ανοιχτό σε όλους

2- Όχι πληρωμένα- μάρκετινγκ άρθρα

3- Κανείς να μην εργάζεται αμισθί για το αυτό

4- Να είναι «υπογεγραμμένο» site

Στόχος του It’s Possible από την πρώτη ημέρα ήταν να δημιουργήσει μια «μεγάλη συζήτηση». Σε αυτή έχουν θέση όλοι. Οι startuppers, οι παλαιότεροι επιχειρηματίες, οι Bloggers, οι YouTubers, οι άνθρωποι που έχουν επιχειρήσεις σε μικρότερες πόλεις, οι Έλληνες του εξωτερικού. Ο οποιοσδήποτε έχει δημιουργήσει ένα δικό του project και έχει μια ενδιαφέρουσα ιστορία να πει. Το It’s Possible ήταν και παραμένει ανοιχτό σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό, ότι πολλές από τις συνεντεύξεις που βλέπετε κατά καιρούς, έγιναν επειδή οι πρωταγωνιστές, μας έστειλαν απλά ένα email.

Παράλληλα, το site έχει επιλέξει να μην φιλοξενεί πληρωμένα άρθρα και συνεντεύξεις. ‘Η sponsored posts όπως τα ονομάζουν στην γλώσσα του μάρκετινγκ. Οτιδήποτε βλέπετε στο It’s Possible είναι αληθινό. Και στόχος είναι να παραμείνει έτσι για πάντα.

Επίσης, παρά το ότι αρκετοί έχουν προσφερθεί, κανείς δεν εργάζεται αμισθί για το It’s Possible. Μόνο ο ιδρυτής, για όσο και όταν χρειάζεται. Φυσικά, το site είναι πάντα υπογεγραμμένο. Στην κατηγορία «επικοινωνία» μπορείτε να δείτε ποιος το διαχειρίζεται. Ενώ πολλά από τα άρθρα –ειδικά τα επικριτικά- είναι επίσης υπογεγραμμένα.

Από την άλλη μεριά, κανείς δεν είναι τέλειος. Έτσι και εδώ, έχουν γίνει λάθη, αστοχίες, και κάποια πράγματα σίγουρα θα μπορούσαν να έχουν γίνει καλύτερα. Στόχος είναι τα λάθη να περιοριστούν, η ανοδική πορεία να συνεχιστεί, και το πιο σημαντικό: Το it’s Possible να παραμείνει «αναλλοίωτο».

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες. Σημειώνεται, ότι η διαφήμιση στο site αφορά μόνο banners και όχι sponsored- πληρωμένα άρθρα ή συνεντεύξεις. Αφού όπως είπαμε, το It’s Possible έχει επιλέξει να μην παρέχει κάτι τέτοιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five − 1 =