αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤο It’s Possible δίνει τον Δεκέμβριο, ειδικά διαφημιστικά banners για startuppers με μόλις 150 ευρώ τον μήνα

Το It’s Possible δίνει τον Δεκέμβριο, ειδικά διαφημιστικά banners για startuppers με μόλις 150 ευρώ τον μήνα

Στη γνωστή του τακτική θα κινηθεί το It’s Possible και τον μήνα των Χριστουγέννων. Συγκεκριμένα, το site θα προσφέρει και τον Δεκέμβριο, ειδικά διαφημιστικά banners για startuppers και νέους επιχειρηματίες, σε μειωμένη τιμή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τη θέση τους από τώρα. Το κόστος φτάνει στα μόλις 150 ευρώ για όλο τον μήνα. Στα screenshots στο τέλος του άρθρου, μπορείτε να πάρετε μια γεύση για τις θέσεις που μπορεί να επιλέξει κάποιος μέσα από το εν λόγω πακέτο.

Για οποιοδήποτε banner κι αν επιλεγεί, ο κάθε διαφημιζόμενος λαμβάνει δωρεάν ένα ακόμα banner για την mobile version του It’s Possible.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο email του site: itspossiblegr@gmail.com. Φυσικά, το It’s Possible είναι ανοιχτό και σε άλλους διαφημιζόμενους (π.χ. μεγάλες εταιρίες, Οργανισμούς ή ιδιώτες). Οι οποίοι μπορούν να επικοινωνήσουν επίσης στο ίδιο email. Και να κλείσουν το banner τους στις κανονικές τιμές του site, οι οποίες βέβαια είναι αρκετά πιο πάνω από τα 150 ευρώ.

Σημειώνεται, ότι τον Οκτώβριο το site συγκέντρωσε 44.552 μοναδικούς αναγνώστες και 116.658 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google analytics. Αριθμοί που καθιστούν το It’s Possible ως ένα από τα πιο δημοφιλή ενημερωτικά sites, που ασχολούνται με την καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Για έναν ακόμα μήνα, το δυνατό σημείο του It’s Possible ήταν το mobile κομμάτι. Αφού το 58% της επισκεψιμότητας, προήλθε από κινητά. Κάτι που από την μια δείχνει ότι το site προσαρμόζεται πλήρως στα νέα τεχνολογικά δεδομένα, ενώ από την άλλη οι αναγνώστες του είναι εξοικειωμένοι και χρησιμοποιούν καθημερινά φορητές συσκευές.

Σελίδες άρθρων

Σελίδες άρθρων

Σελίδες άρθρων

Home Page

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − eleven =